Ο Δρ Νικόλαος Ζαμπιαδάκης ανέλαβε τη Διεύθυνση της Β’ Γαστρεντερολογικής - Ηπατολογικής κλινικής του Metropolitan General

Ο Δρ Νικόλαος Ζαμπιαδάκης ανέλαβε τη Διεύθυνση της Β’ Γαστρεντερολογικής - Ηπατολογικής κλινικής του Metropolitan General

 

Ο Νικόλαος Ζαμπιαδάκης έχει καταγωγή από την Κρήτη, ωστόσο η αγαπημένη του γη είναι η Κάρπαθος κι αυτό διότι η σύζυγος του, Σοφία Καταγά, κατάγεται από το νησί. Η νέα θέση του έρχεται να επιβραβεύσει την σταθερή προσπάθεια του. Ο Δρ Ζαμπιαδάκης αναφέρει σε ανάρτηση του:

“Η ανάληψη της Διεύθυνσης της Β’ Γαστρεντερολογικής – Ηπατολογικής κλινικής του Metropolitan General αποτελεί ένα σημαντικό προσωπικό ορόσημο. Με τιμά και μου δίνει χαρά.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γενικό Διευθυντή Σπύρο Κοτρώτσιο και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Metropolitan General για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Τους αγαπημένους συνοδοιπόρους και συνεργάτες μου, Κατερίνα Κοτσώρη και Μανώλη Τσίγκο που άοκνα με στηρίζουν στην φροντίδα των ασθενών μας, μοιράζονται μαζί μου όνειρα και ελπίδες και με ενθάρρυναν ανιδιοτελώς στην ολοκλήρωση αυτής της φιλόδοξης εξέλιξης.

Ευχαριστώ επίσης το νέο συνεργάτη της ομάδας μου, τον επιμελητή μου Χαράλαμπο Ζλατινούδη, για την φρεσκάδα της σκέψης του και την γόνιμη και ενθουσιώδη συμμετοχή του σε κάθε επιστημονικό και επαγγελματικό προβληματισμό. Καλωσορίζω τέλος, τη Σταυρούλα Πλατάρου, που δέχτηκε την πρόταση μου να με ακολουθήσει στο νέο μου εγχείρημα και που με την ευγενική και αεικίνητη παρουσία της, ανέλαβε τη γραμματειακή μου υποστήριξη.”