Ο Νικόλας Παραγιός ντυμένος Άγιος Βασίλης, κατέβηκε με ραπέλ το κτήριο του Επαρχείου!

Ο Νικόλας Παραγιός ντυμένος Άγιος Βασίλης, κατέβηκε με ραπέλ το κτήριο του Επαρχείου!

Νότα χαρά, ημέρα επικοινωνίας αλληλοσεβασμού κι αγάπης! Η έναρξη της Ονειρούπολης, στην πλατεία του Επαρχείου Καρπάθου- ΗΝ Κάσου, έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους να έρθουν λίγο πιο κοντά και να ζήσουν στιγμές οικογενειακής ζεστασιάς.

Η έκπληξη έρχεται από τη συνεργασία ΚΟΠΑΠ και Πυροσβεστικής κι αυτό γιατί ο Πυροσβέστης Νικόλας Παραγιός ντυμένος με τη στολή του Άγιου Βασίλη κατέβηκε με σκοινί από την ταράτσα του Επαρχείου!

φωτογραφία Δημήτρης Σπανός
Ο Νικόλας, αγνός πατριώτης, δεν κρύβει τη λατρεία του για την Κάρπαθο! Γράφει λοιπόν σε ανάρτηση του:
“Χρόνια πολλά ΚΆΡΠΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!
Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά !!!!!!!!!
Με αφορμή την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων ( ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ) του ΔΉΜΟΥ ΚΑΡΠΆΘΟΥ η υπηρεσία μας με μια πρωτότυπη ενέργεια θέλησε να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά της Καρπάθου.
Νομίζω ότι τα καταφέραμε !!!!!!!!
Η Κάρπαθος είναι ο παράδεισος μας και οφείλουμε με τις πράξεις μας να την κάνουμε όσο πιο όμορφη γίνεται!!!!!!! Την Κάρπαθο πρέπει να την αγαπάμε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια!!!!!!!!
ΥΓ πχ κάτι πολύ απλό……. τόσο δύσκολο είναι φεύγοντας να αφήσετε δύο τρία φώτα ανοιχτά έστω ηλιακά δεν κοστίζει τίποτα και ομορφαίνουν την Κάρπαθο…. Φανταστείτε όλοι οι δρόμοι και τα σοκάκια να είναι φωτισμένα….. Δεν σας ζητάμε να καταθέσετε χρήματα την καρδιά την ψυχή και το μεράκι για την Κάρπαθο θέλουμε!”
Η αεροφωτογραφία του Δημήτρη Σπανού είναι η απόδειξη ότι το νησί έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις. Η τόνωση του ηθικού και των ανθρώπινων σχέσεων, ειδικά σε τόπους που βρίσκονται μακριά από τα αστικά κέντρα, μέσα από εκδηλώσεις πολιτισμού, θα έπρεπε να είναι μπροστά-μπροστά στις προτεραιότητες εκείνων που θέλησαν να ασχοληθούν με τα κοινά της Καρπάθου.