Η ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, το ντοκιμαντέρ του Γ. Χατζηβασίλη (VIDEO)

Η ταινία Η ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ έδωσε την δυνατότητα να καταγράφουν και να γνωρίσουμε από κοντά τα Ξ έ ν α

γράφει ο Γιάννης Χατζηβασίλης

Ευχαριστώ τους δυο συλλόγους Βαλτιμόρης και Νέας Υόρκης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ,για να καταγράψω όλα αυτά που θα ακολουθήσουν και πέραν της ταινίας. Σκοπός της παραπάνω προβολής είναι να ενημερώσει , και να γίνει γνωστό οι προοπτικές ,οι δυ,νατότητες ,οι προβληματισμοί του συλλόγου , αλλά και οι προσπάθειες που καταβάλει για να διατηρηθεί η παράδοση της Ολύμπου, στην Βαλτιμόρη της Αμερικής .

Ο Γιώργος Πρωτόπαπάς Πρόεδρος του Συλλόγου Ολύμπου Διαφανίου η ‘’ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ’’ και ο ταμίας Γιάννης Μαστροβασίλης άνοιξαν το σπίτι του συλλόγου στην Βαλτιμόρη που βρίσκετε Eastern Avenue Πρωτο μερος Μηνάς Κόνσολας μας ταξιδεύει στην Όλυμπο που έφυγε, μέσα από τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μάνου και της Liliane de Toledo ,που βρίσκονται στο δεύτερο όροφο στο σπίτι του συλλόγου Ολυμπιτών Καρπάθου στη Βαλτιμόρη . BALTIMORE M D Eastern Avenue:

Σπίτι συλλόγου Ολυμπιτών Καρπάθου Δευτερο μέρος Συνέντευξή με τον Ζωγράφο Μηνά Κόνσολα και τον πρόεδρο του Συλλόγου Ολύμπου Διαφανίου Γιώργο Πρωτόπαπα Επιμέλεια Κάμερα -μοντάζ:Γιάννης Χατζηβασίλης Μουσείο Βασίλη Χατζηβασίλη