Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρία πόλεως Καρπάθου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρία πόλεως Καρπάθου

Ολοκλήρωση μέρους του εξωτερικού εξωραϊσμού και συντήρησης, του αύλειου χώρου, του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας πόλεως Καρπάθου.

1) Σε πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε η κατασκευή εξαρχής του παλαιού κωδωνοστασίου ,το οποίο είχε σοβαρές ζημιές λόγο της οξείδωσης από την θάλασσα. Ευχαριστούμε τον εργολάβο και όσους συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια καθώς και την εταιρεία από την Θεσσαλονίκη που μας απέστειλε δωρεάν τον μαρμάρινο σταυρό, που κοσμεί πλέον το κωδωνοστάσιο.

2) Ολοκληρώθηκε πλήρως η αντικατάσταση των σιδερένιων φθαρμένων καγκελών του αύλειου χώρου προς την θάλασσα.

3) Επενδύθηκε με μάρμαρο το υπόλοιπο τμήμα στην είσοδο του Ιερού μας Ναού και προστέθηκε τμήμα μαρμάρινων καγκελών. Η επένδυση μαρμάρου στην είσοδο του Ιερού μας Ναού, είναι δωρεά εξ Αμερικής ευσεβούς κυρίας εις μνήμην των γονέων της.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνεισέφεραν και ενημερώνουμε ότι την επόμενη Κυριακή 30 Απριλίου στις 6 το απόγευμα , θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με φωτογραφική παρουσίαση του προσκυνήματος μας στα Ιεροσόλυμα και μια προσπάθεια για την εξόφληση του κόστους της κατασκευής του κωδωνοστασίου ( θα ενημερωθείτε περί της εκδηλώσεως σε νεότερη ανακοίνωση).

Συνεχίζουμε… Ευχαριστούμε!

Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής.

24.4.2023

Καρπαθιακά Νέα