Στην ΟΛΥΜΠΟ της Καρπάθου η κωμωδία του Γιάννη Νιωτάκη, ΒΓΙΟΛΑ ΜΟΥ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Φλώρου

Στην ΟΛΥΜΠΟ της Καρπάθου η κωμωδία του Γιάννη Νιωτάκη, ΒΓΙΟΛΑ ΜΟΥ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Φλώρου
ΌΛΥΜΠΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
ανταπόκριση Γιάννης Χατζηβασίλης
Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Κοινοτικό Μέγαρο Ολύμπου στις 9 το βράδυ, η θεατρική ομάδα της αδελφότητα Κρητών Ρόδου ” Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ,, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας Ολύμπου Καρπάθου και του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ, θα μας παρουσιάσει το νέο θεατρικό έργο (κωμωδία) του Γιάννη Νιωτάκη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Φλώρου ΒΓΙΟΛΑ ΜΟΥ.
Χρειαζόμαστε εδώ στην απομονωμένη Όλυμπο τέτοιες εκδηλώσεις, γιατί μέσα από το θέατρο περνάνε στοιχεία από την παράδοση μας και μία που η Κρήτη με την Κάρπαθο αλλά ειδικότερα με την Όλυμπο έχει πάρα πολλές σχέσεις, και με οικογένειες που πήγαν στη Κρήτη αλλά και από εκεί πολλοί που ήρθαν και παντρεύτηκαν εδώ, αλλωστε αρκετά ονομαστικά επίθετα επιβιώνουν αυτήν τη σύνδεση.
Αν προσθέσουμε και την πλούσια μουσική παράδοση των δύο νησιών, θα ήταν λοιπόν, καλό να έρθετε να δείτε αυτην την θεατρική παράσταση.
Ο αγαπητός φίλος Γιάννης Νιωτάκης είναι από τους καλύτερους συγγραφείς θεατρικών έργων με την παράδοση της Κρήτης. Αυτές τις εκδηλώσεις χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερι στις μέρες μας, γιατι έχουμε ανάγκη την παράδοση μας.