Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας, για μαθητές Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 17 έως 19 Ιουνίου

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας, για μαθητές Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 17 έως 19 Ιουνίου
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας, για μαθητές Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 17 έως 19 Ιουνίου. Πέρα από το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό μέρος του διαγωνισμού, ο διαγωνισμός έχει και έναν κοινωφελή σκοπό: για κάθε συμμετοχή θα δωρίζονται 2€ στο Χαμόγελο του Παιδιού για τον εξοπλισμό του νέου οφθαλμολογικού του ιατρείου.

Με εργαλείο μία ιστορία, οι μικροί μαθητές/τριες καλούνται να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες των ηρώων μας, όπως παρουσιάζονται διεξοδικά από σελίδα σε σελίδα. Με λιγοστά κλικ καλούνται να επιλέξουν τη σωστή ορθογραφία ειδικά επιλεγμένων λέξεων. Έχουμε φροντίσει το λεξιλόγιο και οι αντίστοιχοι κανόνες ορθογραφίας να εναρμονίζονται πλήρως με το αναλυτικό πρόγραμμα και τις διδακτικές οδηγίες που προτείνει το υπουργείο.

Συνολικά, μέσα από ένα φροντισμένο εκπαιδευτικά και τεχνολογικά περιβάλλον, επιδιώκουμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των μαθητών/τριών και να τους βοηθήσουμε να εκφράσουν εποικοδομητικά τις γνώσεις τους.

Επιστημονικός υπεύθυνος για τον διαγωνισμό είναι η συγγραφική ομάδα της teacherland.gr ενώ τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή έχει αναλάβει το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών.

Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα συμμετέχουν σε κλήρωση για απίθανα δώρα όπως Playstation, Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, Hoverboard, ηλεκτρικό πατίνι, ποδήλατα, tablet κ.α.

Πληροφορίες – εγγραφές στο https://super-contest.com/