Ο Μανώλης Παραγυιός για την έκθεση Λονδίνου: κλείνει ένας κύκλος δύο ετών που είχα την τιμή να έχω υπό την ευθύνη μου τον τομέα (και) του Τουρισμού

Ο Μανώλης Παραγυιός για την έκθεση Λονδίνου: κλείνει ένας κύκλος δύο ετών που είχα την τιμή να έχω υπό την ευθύνη μου τον τομέα (και) του Τουρισμού

Ευχαριστώ τα μέλη της ομάδας εργασίας για τον Τουρισμό για την εκπροσώπηση του Δήμου Καρπάθου στην έκθεση του Λονδίνου !

Με την συμμετοχή στην συγκεκριμένη έκθεση , κλείνει ένας κύκλος δύο ετών που είχα την τιμή να έχω υπό την ευθύνη μου τον τομέα (και) του Τουρισμού .

Σε επίπεδο προβολής και διαφήμισης του τουριστικού μας προϊόντος θα ξεχωρίσω την στοχευμένη προβολή εντός Ελλάδος , με πολλά άρθρα και συνεχείς αναφορές για το νησί μας , αλλά και τις πολύ σημαντικές αναφορές σε παγκοσμίου βεληνεκούς μέσα .

Τα αποτελέσματα της όλης προσπάθειας είναι απτά , οι περισσότεροι στόχοι επιτεύχθηκαν και η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η καλύτερη στην ιστορία του νησιού .

Επίσης αφήνω σαν σημαντική παρακαταθήκη ένα επιπλέον εργαλείο , τον Φορέα Διαχείρισης Προορισμού ( DMO ) ο οποίος δρομολογήθηκε αλλά δεν προλάβαμε να αξιοποιήσουμε καθώς λήγει η θητεία μας .

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα τους ειδικούς συνεργάτες Andreas Tsagkaris και Αναστασία Σκούλλου που στάθηκαν, με άψογο επαγγελματισμό , αρωγοί στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Τουριστικής Προβολής τα δύο αυτά έτη .

Εύχομαι, από καρδιάς, η επόμενη Δημοτική Αρχή στον τομέα του τουρισμού να εργαστεί σε πιο ομαλές συνθήκες και να κάνει περισσότερα και μεγαλύτερα βήματα .

7.11.2023

Καρπαθιακα Νέα