Το "6ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ SUMMER CAMP" και τις εκδηλώσεις στο Όθος, για τον Αλ. Γεωργιάδη, επιχορηγεί η Περιφέρεια

Το "6ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ SUMMER CAMP" και τις εκδηλώσεις στο Όθος, για τον Αλ. Γεωργιάδη, επιχορηγεί η Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε την διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100,00 € συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ, του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού, για τη συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Σύλλογο Καρπάθου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και το Δήμο Ρόδου για το

«6ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ SUMMER CAMP».

στην Κάρπαθο που θα πραγματοποιηθεί σε δύο κύκλους από 20 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου & 11 έως 22 Ιουλίου 2022.

Η Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το επαρχείο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου και τον σύλλογο ΟΘΟΥΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ θα συνδιοργανώσουν σε μια σειρά εκδηλώσεων προς τιμή του ΟΘΕΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στην Κάρπαθο στις 7 και 8 Αυγούστου 2022. 

Με 2.480,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 

Την συμβολή του Οθείτη Αλέξανδρου Γεωργιάδη στην λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου έκανε ευρύτερα γνωστή η Φωτεινή Τομαή, με το βιβλίο της «Κωδικός Γκάντερ: ο άνδρας που σημάδεψε την πορεία του πολέμου», φέρνοντας στην επιφάνεια αλήθειες που οι εμπλεκόμενοι σε ένα πόλεμο, είτε ως σύμμαχοι, είτε ως ουδέτεροι, είτε ως εχθροί, τα κρατούν εφτασφράγιστα. Οι εκδηλώσεις θα απευθύνονται σε μεγάλους και μικρούς.

Μέσω αυτών, αναφέρει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα μεταδώσουμε σε όλους και ιδίως στους νεότερους, τα μηνύματα που προσφέρουν οι αρετές αυτού του γεννημένου στην Κάρπαθο άνδρα και μεγαλωμένου με τις αρχές και τις αξίες του Καρπάθιου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 8/8ου /2022 στα Πηγάδια και στο Οθος, αντίστοιχα, ως ακολούθως: Κυριακή, 7/8 παρουσίαση του Βιβλίου, «Κωδικός Γκάντερ: ο άνδρας που σημάδεψε την πορεία του πολέμου» και παράπλευρες ομιλίες, θεατρική παράσταση, σχετική με το θέμα και Δευτέρα, 8/8ου, ομιλίες και επανάληψη του θεατρικού έργου.

Η εν λόγω δράση, δεδομένης της τρέχουσας συγκυρίας με την εξάπλωση του COVID 19, είναι δυνατό να μετατεθεί σε οποιαδήποτε ημερομηνία έως και το τέλος του 2022.