Ράμπα ΑΜΕΑ στα Πηγάδια: Ξαναβάφτηκε (μισο-κίτρινη), μπήκαν κώνοι, σουλουπώθηκε ο αγωγός ομβρίων

Ράμπα ΑΜΕΑ στα Πηγάδια: Ξαναβάφτηκε (μισο-κίτρινη), μπήκαν κώνοι, σουλουπώθηκε ο αγωγός ομβρίων

Χθες το πρωι η υπηρεσία Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου πήρε πινέλο, κίτρινη μπογιά και δυο κώνους και οριοθέτησε τη ράμπα για καροτσάκια σε κεντρικό σημείο στην πρωτεύουσα Πηγάδια που λίγες μέρες νωρίτερα την είχε βάψει μπλε!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τμήμα Περιβάλλοντος το μπλε χρώμα (δεν μάθαμε ποτέ ποιος έδωσε την εντολή) ήταν ακόμη νωπό και για αυτό μας είπαν ότι δεν το πέρασαν με κίτρινη μπογιά. Παραμένει το μπλε και μπερδεύει για τη θέση αφού συμβολίζει θέση πάρκινγκ! Πάντως να πούμε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ότι γύρω από το σημείο βίδωσαν δυο πλαστικούς κώνους έτσι ώστε να μην μπορούν να παρκάρουν αυτοκίνητα.

Το σοβαρό πρόβλημα με τον αγωγό ομβρίων παραμένει,  αν και το τμήμα Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου σουλούπωσε την έξοδο του αγωγού παρόλα αυτά ενέχει κίνδυνο ατυχήματος για τον ανυποψίαστο που θα προσπαθήσει να περάσει από το σημείο και δεν γνωρίζει την ύπαρξη του.

Από τον δήμο Καρπάθου μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμιά ανακοίνωση για το θέμα, αν και θα έπρεπε να ενημερώσει τους δημότες για τις προθέσεις και για το εάν θα αλλάξει σημείο η ράμπα αφού η συγκεκριμένη θέση ουσιαστικά δεν παρέχει ασφάλεια.

18.6.2024

Καρπαθιακά Νέα