Ψηφίστηκε ομόφωνα το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων από τον ΚΟΠΑΠ

Ψηφίστηκε ομόφωνα το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων από τον ΚΟΠΑΠ

Ομόφωνα ψηφίστηκε από το Δ.Σ. του ΚΟΠΑΠ το φετινό πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Καρπαθίων Δρώμενα 2021», δράσεις που στον αρχικό σχεδιασμό προβλέπεται να ξεκινούν από τις αρχές Ιουνίου και να ολοκληρώνονται στο τέλος του Αυγούστου.

Σύμφωνα με την παρουσίαση της Προέδρου του Οργανισμού, κας Ρίτας Καλής Φιλιππούση, προτάθηκαν 10 καλοκαιρινές καλλιτεχνικές δράσεις.

Μεταξύ αυτών καταγράφουμε 4 θεατρικές παραστάσεις (ξεχωρίζει η πετυχημένη κωμωδία του Θ. Αθερίδη «Άγρια Δύση» που  έχει χαρακτηριστεί ως «κρητικό γουέστερν»).

Ένα Επιστημονικό συνέδριο με θέμα ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (26-30 /06/2021)

Μουσικοχορευτική εκδήλωση σε συνεργασία με το ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ.

Την επανάληψη του περσινού μουσικού φεστιβάλ, πλαισιωμένο από μικρές μπάντες μουσικών, σε διαφορετικά σημεία της πόλης για μια βδομάδα. Επίσης μια εκδήλωση της δημοτικής χορωδίας και έχει προβλεφθεί χρηματικό ποσό για τις πολιτιστικές δράσεις που πρότεινε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πηγαδίων, κ. Χατζηκουτσός, με θέμα «130 χρόνια ζωής για τα σύγχρονα Πηγάδια».

Το συνολικό κόστος, συμπεριλαμβανομένης της ανακαινίσεως του αμφιθεάτρου καθώς και εκτυπώσεις, αφίσες, υλικό προβολής, έξοδα οργάνωσης, ανέρχεται στις 54.000 ευρώ.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρηθούν οι κανόνες ατομικής προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του covid19, επίσης για τις εκδηλώσεις όπου υπάρχουν καθήμενοι, υποχρεωτικά θα προσέρχονται με μάσκα και θα κάθονται ακολουθώντας τις οδηγίες ταξιθέτησης, εφόσον παραμένουν καθήμενοι θα μπορούν να αφαιρέσουν την μάσκα τους.