Ψηφιακή αναβάθμιση στο Δήμο Καρπάθου: Και online οι οικονομικές συναλλαγές των δημοτών

Ψηφιακή αναβάθμιση στο Δήμο Καρπάθου: Και online οι οικονομικές συναλλαγές των δημοτών

Με απώτερο στόχο την άμεση  πρόσβαση στις οικονομικές συναλλαγές τους με τον Δήμο Καρπάθου,  ο Δήμος Καρπάθου ενεργοποίησε το  Σύστημα  Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης  Συναλλασσόμενων.

Πρόκεται για μία πολύ σημαντική υπηρεσία στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης του Δήμου, που αφορά  τους μόνιμους αλλά και τους αποδήμους Καρπάθιους.

Oι συναλλασσόμενοι  θα μπορούν πολύ εύκολα να εμφανίσουν  την καρτέλα με τις συνολικές τους οφειλές, πληρωμές, ρυθμισμένες οφειλές, δόσεις, διακανονισμοί, κλπ. .

Επιπλέον , θα έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν  τις βεβαιωμένες τους οφειλές- εμπρόθεσμες και ληξιπρόθεσμες- μέσω  Web Banking ή Ταμείου  Τραπέζης , χρησιμοποιώντας την  αντίστοιχη ταυτότητα πληρωμής. Η σύνδεση στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών  Taxisnet , στον παρακάτω σύνδεσμo :

https://karpathos.qprimeerp.gr/Account/LoginΓ

ια την ενεργοποίηση του λογαριασμού  θα  πρέπει   να ακολουθηθούν οι οδηγίες  που εμφανίζονται μετά την είσοδο  μέσω  της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων.

Στη συνέχεια, αφού συμπληρωθούν  τα απαραίτητα στοιχεία στην καρτέλα, θα ακολουθήσει έγκριση  από την υπηρεσία και αποστολή επιβεβαιωτικού. Μετά την ενεργοποίηση , θα μπορεί ο δημότης να έχει τη συνολική οικονομική του εικόνα και φυσικά να εξοφλήσει  online  .

Τέλος να σημειωθεί  ότι με το Σύστημα αυτό θα τηρείται  και το ανάλογο προσωπικό αρχείο συναλλαγών.

1.12.2022