Δήμος Καρπάθου: Άλλη μια δέσμευση που γίνεται πράξη

Δήμος Καρπάθου: Άλλη μια δέσμευση που γίνεται πράξη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιοποιήθηκε επίσημα από το Υπουργείο Εσωτερικών η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΧ, της Πράξης: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α. σε σχολικές μονάδες του Δήμου Καρπάθου».
Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρέμβασης ανέρχεται στα 37.200,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) και ο φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Καρπάθου.

Πρόκειται για παρέμβαση κοινωνικής ευαισθησίας που λύνει ένα σοβαρό πρόβλημα, αυτό της δυνατότητας πρόσβασης Ατόμων με ειδικές ανάγκες στους σχολικούς χώρους, κάτι που δεν είχε λυθεί μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό και η επίλυση αυτού του προβλήματος ήταν προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Γιάννη Νισύριο που κατέθεσε έγκαιρα ολοκληρωμένη πρόταση και τώρα δρομολογείται οριστικά η αντιμετώπισή του.

Άλλο ένα βήμα γίνεται πράξη. Δεκάδες πρωτοβουλίες ήδη δρομολογούνται και θα δρομολογηθούν και στο νέο έτος. Ανάμεσά τους δεν μπορούσε να λείψει και έμπρακτη αντιμετώπιση προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες προσπαθώντας να πάνε στα σχολεία της Καρπάθου,

Κάρπαθος 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος