ΣΑΚ: Ψήφισμα για τον θάνατο του εκλεκτού και σεβαστού συμπατριώτη μας Νικολάου Μαστρομηνά, επίλεκτου μέλους της Καρπαθιακής παροικίας

ΣΑΚ: Ψήφισμα για τον θάνατο του εκλεκτού και σεβαστού συμπατριώτη μας Νικολάου Μαστρομηνά, επίλεκτου μέλους της Καρπαθιακής παροικίας

ΨΗΦΙΣΜΑ 

Πειραιάς, 12 Ιανουαρίου 2024 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων συνήλθε εκτάκτως σήμερα με την είδηση του θανάτου του εκλεκτού και σεβαστού συμπατριώτη μας Νικολάου Μαστρομηνά, επίλεκτου μέλους της Καρπαθιακής παροικίας. 

Ο Νικόλαος Μαστρομηνάς διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων επί σειρά ετών αφήνοντας σπουδαίο έργο ως παρακαταθήκη, καθώς ασχολήθηκε επισταμένως με την ιστορία της Καρπάθου και όντας πολυγραφότατος, συνέταξε την ιστορία του Συλλόγου μας με πολλά και σημαντικά στοιχεία. Η αγάπη του για τα κοινά ήταν ευρέως γνωστή και εκτεινόταν σε όλα τα Δωδεκάνησα, προεδρεύοντας και της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς. 

Ήταν ένας πράος, ευγενής άνθρωπος και ιδιαίτερα φιλόπατρις και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. 

Το Δ.Σ. του Σ.Α.Κ. αποφασίζει ομόφωνα: 

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος  
  1. Να τιμήσει τη μνήμη του σε ειδική συνεδρίαση 
  1. Να αναρτήσει το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Σ.Α.Κ. καθώς και να το αποστείλει για δημοσίευση στα Καρπαθιακά και Δωδεκανησιακά Μ.Μ.Ε. 

 

Με τιμή, 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

12.1.2024

Καρπαθιακά Νέα