Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημάρχου Η.Ν. Κάσου στον κ Μιχάλη Σακέλλη

Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημάρχου Η.Ν. Κάσου στον κ Μιχάλη Σακέλλη
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) κ. Μιχάλη Σακέλλη για την τιμητική διάκριση του .
Αγαπητέ Μιχάλη ,
Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε για την βράβευση σου με το βραβείο«Greek Shipping Newsmaker of the Year», για το έτος 2020 ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) . Ως Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για αυτή την δίκαιη τιμητική διάκριση σου.
Η Ελληνική Ακτοπλοΐα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και κομβικής σημασίας για την ανάπτυξή και γενικότερα για την διασύνδεση των ακριτικών νησιών με την κεντρική Ελλάδα παρά τις δυσχερείς συνθήκες που δημιουργούνται από τις επιπτώσεις των προληπτικών μέτρων περιορισμού διάδοσης της πανδημίας παραμένει ζωντανή.
Ευχαριστούμε θερμά για την καθοριστική σημασίας στήριξή σου στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Η.Ν. Κάσου και γενικότερα για την προσφορά σου στην Ελληνική ακτοπλοΐα , ευχόμεθα πάντα γεμάτος ενέργεια να διαπρέπεις στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία που δίκαια διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία .