Νεκτ. Σαντορινιός: Σε ξαφνικό θάνατο οδηγούνται τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της Δωδεκανήσου

Νεκτ. Σαντορινιός: Σε ξαφνικό θάνατο οδηγούνται τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της Δωδεκανήσου

Αναφορά προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κατέθεσε ο Νεκτάριος Σαντορινιός επισημαίνοντας τον στραγγαλισμό που υφίστανται τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού, εξαιτίας της πρόσφατης εγκυκλίου του κ. Αυγενάκη και την εξοντωτική διαδικασία που τα υποβάλλει, ώστε να εγγραφούν στο σχετικό Μητρώο.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ συμμεριζόμενος πλήρως τις αγωνίες της ΕΠΣ του Νομού, που σε σχετική επιστολή της υπογραμμίζει το γεγονός ότι σχεδόν τα μισά Σωματεία της Δωδεκανήσου οδηγούνται σε παύση λειτουργίας καθώς δεν κατόρθωσαν να προλάβουν τις στενές προθεσμίες της Εγκυκλίου, καλεί τον Υφυπουργό να επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία, πράττοντας τα αυτονόητα, για τα νησιωτικά Σωματεία, ειδικά αυτά του ανατολικού Αιγαίου.

Για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, σημειώνει ο Νεκτάριος Σαντορινιός, και για να μη δούμε λουκέτο σε τοπικές ομάδες των νησιών, οι οποίες συμβάλλουν τα μέγιστα στην κοινωνική συνοχή των ακριτικών νησιών και στην συγκράτηση των νέων στα νησιά, η Πολιτεία οφείλει να παρέμβει για την ομαλοποίηση της κρίσης που η ίδια η Κυβέρνηση δημιούργησε.   ​

18.10.2022

Καρπαθιακά Νέα