Σύλλογος Πηγαδιωτών Καρπάθου Αττικής: "Απογοήτευση-Αγανάκτηση-Δυσαρέσκεια για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία Καρπάθου και Κάσου"

Σύλλογος Πηγαδιωτών Καρπάθου Αττικής: "Απογοήτευση-Αγανάκτηση-Δυσαρέσκεια για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία Καρπάθου και Κάσου"

Ως Σύλλογος Πηγαδιωτών Καρπάθου Αττικής εκφράζουμε την απογοήτευση, την αγανάκτηση και τη δυσαρέσκεια μας αναφορικά με το θέμα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας Καρπάθου και Κάσου.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς να εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη εκτέλεση των δρομολογίων με αξιόπλοα πλοία και να υπερασπιστούν έτσι το δικαίωμα των ντόπιων και των επισκεπτών των νησιών μας να ταξιδεύουν χωρίς να βρίσκονται αντιμέτωποι με την ταλαιπωρία και την ακρίβεια.

Καλούμε επίσης τους Συλλόγους και των άλλων χωριών της Καρπάθου σε Ελλάδα και εξωτερικό σε κοινό ψήφισμα διαμαρτυρίας, προτείνουμε τη συνάντηση των προέδρων των Συλλογών με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ακόμα και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το εν λόγω Υπουργείο αν χρειαστεί.

Ο εμπαιγμός αναδεικνύει την αναξιοπιστία των πολιτικών και της πολιτικής τους και δείχνει περιφρόνηση προς τους πολίτες. Ε φτάνει , αξίζουμε καλύτερη αντιμετώπιση και την απαιτούμε!

Δελτίο Τύπου

24.10.2022

Καρπαθιακά Νέα