Συνάντηση Χανιώτη-Νισύριου! Με "ορθή επανάληψη" διασκεδάζονται τα ημαρτημένα του Δ/Τ;

Συνάντηση Χανιώτη-Νισύριου! Με "ορθή επανάληψη" διασκεδάζονται τα ημαρτημένα του Δ/Τ;

Ένα  πρόσφατο δελτίο τύπου, του δήμου Καρπάθου, προκάλεσε τον πρ. Δήμαρχο Μιχάλη Χανιώτη αφού ουσιαστικά ανέφερε ότι υπήρχαν “…σοβαρές ευθύνες των προηγούμενων δημοτικών αρχών…”. Με σημερινή ανάρτηση του ο κ. Χανιώτης μας ενημερώνει ότι συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρπάθου, το θέμα συζητήθηκε και όπως ακριβώς αναφέρει ο κ. Χανιώτης :

Ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν άμεσες ενέργειες προς διόρθωση των “ημαρτημένων”…

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χανιώτη έχει ως εξής:

“Συναντήθηκα την Παρασκευή 23/07/2021 με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Νισύριο στο γραφείο του στο Δήμο Καρπάθου. (Την πρόθεση μου για την συνάντηση είχα δηλώσει σε ανακοίνωσή μου στις 17/7). 

Η συνάντηση υπήρξε χρήσιμη ,καθώς ξεκαθάρισε το ζήτημα “των σοβαρών ευθυνών των προηγουμενων δημοτικών αρχών”πού ανέφερε πρόσφατο Δ.Τ του δήμου…

Από μέρους του κ. Δημάρχου και του εξωτερικού συνεργάτου του, ορκωτού λογιστού, έγινε αποδεκτό ότι η θητεία μου 2011-2014 δεν σχετίζεται με τις εν λόγω “ευθύνες”και συμφωνήθηκε να προχωρήσει το γραφείο τύπου σε ορθή επανάληψη που να αποκαθιστά την αλήθεια.

Επίσης δήλωσα στον κ. Δήμαρχο ότι η εισήγηση περί της ονοματοδοσίας τριών οδών της κοινότητος Οθους είναι πρόχειρη και αποσπασματική, πιθανότατα θα προκαλέσει παρεξηγήσεις και πρέπει να αποσυρθεί από τα θέματα συζήτησης του Δ.Σ για διαβούλευση και βελτίωση της πρότασης, πράγμα πού έγινε κατανοητό.

Ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν άμεσες ενέργειες προς διόρθωση των “ημαρτημένων”…

…( ακολουθεί η προαναφερθείσα ανακοίνωσή μου της 17/7/@021)…

Μιχαήλ Χανιώτης, πρ. Δήμαρχος Καρπάθου

17 Ιουλίου στις 1:50 π.μ. ·

απόσπασμα από το πρόσφατο Δ.Τ του Δήμου που δημοσιεύται στην ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ και τα Καρπαθιακά νέα :

“…διότι, υπήρχαν σοβαρές παραλείψεις από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές σ΄αυτό το επίπεδο…”

Μάλιστα κύριοι…προτίθεμαι να κατέβω σύντομα στο Δήμο για να μου δείξετε τις “παραλείψεις” που αφορούν την θητεία μου από το 2011έως 30/4/ 2014. Διότι τότε είχαμε και προληπτικό και κατασταλτικό έλεγχο από το ελεγκτικό συνέδριο, πράγμα που εσείς δεν έχετε σήμερα (κακώς,κάκιστα κατά τη γνώμη μου καταργήθηκε) και ουδέποτε ευρέθη κάτι επιλήψιμο… και μετά θα συζητήσουμε επί της ουσίας., επί πράξεων και παραλείψεων ενός εκάστου εξ ημών”.

                                                 ……………………………………………………………..

Το δελτίο τύπου του Δήμου Καρπάθου που προκάλεσε την αναστάτωση: