Νέο βιβλίο από τον Καρπάθιο καθηγητή ρητορικής Πήτερ Καραγιανάκη! The Speech Evaluation Handbook: how to go from Good to Great

Νέο βιβλίο από τον Καρπάθιο καθηγητή ρητορικής Πήτερ Καραγιανάκη! The Speech Evaluation Handbook: how to go from Good to Great

Το Εγχειρίδιο Αξιολόγησης Ρητορικού Λόγου: Τελειοποιήστε τις δεξιότητές σας!

The Speech Evaluation Handbook: how to go from Good to Great!

By Peter Karagianakis

Η φιλοσοφία αυτού του βιβλίου:

Πάντα θα σας διαφεύγει αυτό που δεν έχετε εκπαιδευτεί να παρατηρείτε! Αυτό το εγχειρίδιο γράφτηκε με έναν βασικό σκοπό: να παρουσιάσει εργαλεία, στρατηγικές και τεχνικές (ΤΤΤs) που μπορούν να αποκαλύψουν πολλά διαφορετικά στοιχεία προφορικής ομιλίας. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του εγχειριδίου είναι ότι εξηγεί ένα πλήθος τρόπων κατανόησης και ανάλυσης των χαρακτηριστικών της ομιλίας και τι πρέπει να αναζητήσετε κατά τη διαδικασία.

Το να γνωρίζετε τι ψάχνετε και να έχετε τα συγκεκριμένα εργαλεία για να αναλύετε τα διάφορα χαρακτηριστικά της ομιλίας σας δίνει αναμφισβήτητες δεξιότητες σαν αξιολογητή που μπορείτε να προσφέρετε στο ακροατήριό σας.

Καθώς εξασκείτε τις δεξιότητές σας στην αξιολόγηση προφορικής ομιλίας ανατρέχετε συνεχώς σε αυτό το εγχειρίδιο. Θα δείτε τον εαυτό σας να εξελίσσεται σε έναν αποτελεσματικό και πολύτιμο αξιολογητή και ομιλητή της δημόσιας ομιλίας.

Αν θέλετε να γίνετε από καλός σε επιδέξιο πρέπει πρώτα να κατακτήσετε τις δεξιότητες για να αναπτύξετε τις ανθρώπινες δυνατότητές σας. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε αξία για τον εαυτό σας και για τους άλλους ανθρώπους.

Γίνεστε επιδέξιοι σε αυτό που κάνετε, όταν έχετε τις δεξιότητες που φέρνουν αποτελέσματα- αυτό είναι που σας δίνει αναμφισβήτητη αξία και έτσι μπορείτε να προσφέρετε και πραγματική αξία στους άλλους ανθρώπους. Σε αυτό το εγχειρίδιο, θα βρείτε τα συστήματα και την εκπαίδευση που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε δεξιότητες για να γίνετε ένας πολύτιμος αξιολογητής προφορικής ομιλίας.

Η δουλειά του αξιολογητή λόγου είναι να αξιολογεί εποικοδομητικά τον ομιλητή με στόχο να εμπλουτίσει τον λόγο που εκφωνήθηκε και να βοηθήσει τον ομιλητή να προχωρήσει σε μια βελτιωμένη εκδοχή της ομιλίας και του λόγου.

Η διαδικασία προϋποθέτει να γνωρίζει τι συνιστά καλό προφορικό λόγο και αποτελεσματική προσέγγιση. Κατά μία έννοια, είστε σαν μηχανικός αυτοκινήτων που προσπαθεί να βελτιώσει τη συνολική απόδοση του αυτοκινήτου. Όπως κάθε καλός μηχανικός, πρέπει να έχετε πολλά εργαλεία, να ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιείτε, να καταλαβαίνετε καλά την απόδοση του αυτοκινήτου και πώς μπορεί να βελτιωθεί η απόδοση αυτού του αυτοκινήτου.

Θα το βρείτε το βιβλίο στην www.Amazon.com με τον Αγγλικό τίτλο

The Speech Evaluation Handbook: how to go from Good to Great!

By DTM Peter Karagianakis

Διαφήμιση βιβλίου