Οι ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ανακοινώνουν νέο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Οι ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ανακοινώνουν νέο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς

 

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι και φέτος το σωματείο Animal Friends of Karpathos – Φίλοι ζώων Καρπάθου σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) και τους κτηνιάτρους κυρία Ntina Lahana και κύριο Hlias Pochos θα τρέξουμε πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς την περίοδο 8 έως 11 Απριλίου 2022 στην Κάρπαθο.
Ο σκοπός είναι να μειώσουμε τον πολύ μεγάλο πληθυσμό τους.
Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε) έρχεται για δεύτερη φορά στην Κάρπαθο και πρόκειται για μια σπουδαία οργάνωση που απαρτίζεται από Έλληνες εθελοντές κτηνιάτρους οι οποίοι αφήνουν τα ιατρεία τους και κάνουν σωτήριες αποστολές σε όλη τη πατρίδα μας έχοντας στειρώσει μέχρι σήμερα περίπου 7.000 αδέσποτα ζώα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δύο κτηνιάτρους μας, Ντίνα Λαχανά και Ηλία Πώχο οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κι έτσι θα έχουμε μια ομάδα 6 κτηνιάτρων, ενός βοηθού και δεκάδων άλλων εθελοντών που θα τρέξουν έναν Μαραθώνιο στειρώσεων!
Οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις χάρη στους οποίους πραγματοποιούμε τον μεγάλο αυτό στόχο μας με τις ευγενικές και γενναιόδωρες χορηγίες τους είναι οι εξής:
📣 ΚΤΕΛ Καρπάθου
📣 Karpathos Travel
📣 Laouta shop
📣 Konstantinos Palace
📣 Sevdalis Real Estate and Construction Karpathos island
📣 Νικόλαος Κωνσταντινίδης
📣 Christoslouloudis Valantodiamantea
📣 Αφοί Σακελλάκη
📣 Lux View Villas
📣 Το ξενοδοχείο Sunrise το οποίο θα φιλοξενήσει την αποστολή της Έ.Δ.Κ.Ε
Καθώς και οι επιχειρήσεις εστίασης οι οποίες θα παράσχουν τα γεύματα των κτηνιάτρων:
📣 Ellinikon Restaurant
📣 Elias Livadiotis Kafenion Menetes
📣 αψε σβησε
📣 Erasmias grill house
📣 Vala Restaurant Cafe Bar
📣 Το Άλλοθι Coffee House and more
📣 Mocha Espresso Room
📣 Rafael Cafe, Karpathos
Σε όλους τους παραπάνω, αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα γιατί με το να είναι χορηγοί ενός τόσο σπουδαίου εγχειρήματος δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία καθώς ένας πολιτισμός ορίζεται από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα του!
Όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρει κάθε είδους χορηγία στο πρόγραμμα να μας το πείτε και θα σας προσθέσουμε, χρειαζόμαστε κάθε βοήθεια!
Καθοριστική θα είναι και η συμμετοχή των εθελοντών, των φιλόζωων εκείνων ανθρώπων οι οποίοι μαζί με τους γιατρούς θα επιδοθούν σε έναν μαραθώνιο ώστε να στειρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα μπορούμε με αγάπη, φροντίδα και προγραμματισμό!