Στην Κάρπαθο οι γιατροί του προγράμματος "Υγεία για Όλους" - Τους ευχαριστεί ο Αντιδ. Μανώλης Παραγυιός

Στην Κάρπαθο οι γιατροί του προγράμματος "Υγεία για Όλους" - Τους ευχαριστεί ο Αντιδ. Μανώλης Παραγυιός
Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 το πρόγραμμα “Υγεία για Όλους” πραγματοποιεί ιατρική παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων στην Κάρπαθο. Με αυτή την ευκαιρία ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Παραγυιός βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου και ευχαρίστησε τους γιατρούς του προγράμματος και το προσωπικό του Νοσοκομείου.
Στην ανάρτηση του στο facebook αναφέρει:
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου για να ευχαριστήσω τους γιατρούς του προγράμματος ” Υγεία για Όλους ” , το οποίο επισκέπτεται για δεύτερη φορά την Κάρπαθο επί της θητείας μας καθώς και το προσωπικό του Νοσοκομείου .
Το πρόγραμμα που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας , με την υποστήριξη του Δήμου Καρπάθου και του Γ.Ν. Καρπάθου , θα πραγματοποιήσει εξετάσεις σε περίπου 160 ασθενείς από ΩΡΛ , Ογκολόγο , Δερματολόγο και Ενδοκρινολόγο .
Η υπεύθυνη του ” Υγεία για Όλους ” κ. Σωτηροπούλου , με την οποία διατηρώ προσωπική φιλία , δήλωσε εντυπωσιασμένη απο την οργάνωση του Νοσοκομείου αποδίδοντας τα εύσημα στον Διοικητή κ. Βασίλη Στασινόπουλο και τα στελέχη του Νοσοκομείου που εργάζονται με απόλυτο επαγγελματισμό .
2.7.2023
Καρπαθιακά Νέα