Στην Κάρπαθο ο Γρηγόρης Ρουμάνης. Εν αναμονή εξελίξεων για το Νοσοκομείο

Στην Κάρπαθο ο Γρηγόρης Ρουμάνης. Εν αναμονή εξελίξεων για το Νοσοκομείο

Από σήμερα το πρωί, Τετάρτη 6 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου, κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, βρίσκεται στο νησί στην προγραμματισμένη του επίσκεψη.

Τα Καρπαθιακά Νέα μίλησαν μαζί του και όπως ο ίδιος ανέφερε μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουμε εξελίξεις ωστόσο περιμένουμε από το υπουργείο υγείας. Μάλιστα ανέφερε ότι είναι υπερβολές όλα αυτά που γράφονται, ο ίδιος έχει επικοινωνία με το Υπ. Υγείας και θα δούμε το τι θα αποφασίσει.

Όσο για το Νοσοκομείο Καρπάθου, η διαδικασία για την τοποθέτηση νέου διοικητή δεν θα αργήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες παρασκηνιακά γίνονται κινήσεις ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τις εφημερίες και τους γιατρούς και όσο αφορά τον παθολόγο που αποσπάστηκε στην Ικαρία ακούγεται ότι θα επιστρέψει νωρίτερα στην Κάρπαθο.

Στο θέμα του εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την υγεία και το Νοσοκομείο, μέχρι αυτή την ώρα ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου, κ. Μανωλάκης, δεν έχει λάβει αίτημα-επίσημο έγγραφο από την παράταξη ΑΠΕΚ, η οποία και σήκωσε από την προηγούμενη βδομάδα το θέμα.