ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΣΚΗΝΗ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΚΑΣΙΩΤΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ''

ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΣΚΗΝΗ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΚΑΣΙΩΤΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ''
Σε μια βδομάδα πρεμιέρα! Όπως μας ενημερώνει με ανάρτηση του ο Μηνάς Βιντιάδης οι πρόβες είναι σε εξέλιξη  για το έργο του “Κασιώτες Καπεταναίοι- Οι Μεγάλοι Άγνωστοι του ’21”
“Σάββατο 5 Ιουνίου στις 9 μ,μ, στην αυλή του Γυμνασίου- Λυκείου Κάσου το έργο μου “Κασιώτες Καπεταναίοι- Οι Μεγάλοι Άγνωστοι του ’21” ανοίγει τις εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος.
Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου συμμετέχει δυναμικά στο πρόγραμμα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και όλοι εμείς θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα: Θέλουμε το δίκιο μας!
Περισσότερες σελίδες στην Ιστορία, περισσότερες αναφορές στα σχολικά εγχειρίδια, περισσότερη μέριμνα για το αύριο των παιδιών μας!
Η σκηνοθεσία είναι της Βάνας Πεφάνη, τα σκηνικά της Ευαγγελίας Ασπρά, οι μακέτες και τα γραφιστικά της Ποθητής Καμπούρη και της Ευαγγελίας Παραλή και στον ήχο ο Δημήτρης Φιλιππής.
Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Σαπουντζής, Δημήτρης Μαζιώτης, Νικολέτα Σοφίλα, Ηλίας Μασστροπαύλος και Γιώργης Ξυδιάρης. Παίζουν ο Νεκτάριος Σταματάκης (λύρα τραγούδι) και ο Φανούρης Καραγκιουλμές (λαούτο).
Σας περιμένουμε!”