Τελευταίο δρομολόγιο για το SPEED RUNNER. Ευχαριστίες και ένα καλάθι από τον ενεργό Σύλλογο της Κάσου

Τελευταίο δρομολόγιο για το SPEED RUNNER. Ευχαριστίες και ένα καλάθι από τον ενεργό Σύλλογο της Κάσου

Την Τετάρτη 12/10/22 το πλοίο Speed runner της εταιρείας Sea jet εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο για τη φετινή σεζόν 2022. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Επαγγελματιών – Εμπόρων –Επιχειρηματιών Η.Ν. Κάσου προσφέρθηκε ένα καλάθι με προιόντα του νησιού μας ως ΔΩΡΟ στον Καπετάνιο του πλοίου κύριο Παπαμάρκο Ιωάννη για να δείξουμε τηνικανοποίηση μας για την συμμετοχή τους στην συγκοινωνιακή ανάπτυξη του νησιού μας .

Το καλάθι παραδόθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κύριο Νικήτα Καμπούρη και το Μέλος του ΔΣ κύριο Κώστα Φιλιππίδη , εκφράζοντας τις ευχαριστίες των Κασιωτών για την εκτέλεση των δρομολογίων του πλοίου στη φετινή σεζόν συνεισφέροντας σημαντικά στην παράταση της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.
Στη πρωτοβουλία αυτή συμμετείχε και ο Δήμος Η.Ν. Κάσου με τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Ντίνο Ζαχάρη .
Ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες της Κάσου που προσέφεραν τα προιόντα για το καλάθι , συγκεκριμένα τους : Φιλιππίδη Κώστα ( Sweet Memory) , Ιερομόναχο Νικήτα (Αρτοποιειο ) ,Ευδοκία Σοφίλα ( Καφέ Αφουσης) , Καμπούρη Νικήτα (Blue Mare) και ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ .

Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την επόμενη τουριστική σεζόν το συγκεκριμένο πλοίο να δρομολογηθεί εγκαίρως από αρχές Μαίου έως τέλη Οκτωβρίου ώστε να συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΣΟΣ 13/10/22