Ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος και η πρόσφατη αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του

Ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος και η πρόσφατη αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του

Σε ραδιοφωνική εκπομπή για την ελληνική ομογένεια στην Αμερική ο γνωστός καλλιτέχνης πριν από λίγες μέρες έκανε μία αποκάλυψη για πρώτη φορά σε ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά την υγεία του.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Ήμουν περίπου 13 χρονών, όταν έμαθα για πρώτη φορά πως πάσχω από ένα αυτοάνοσο που επηρεάζει τα νεφρά.Η ονομασία της όπως μου ανέφεραν οι γιατροί είναι, Iga νεφροπάθεια. Στο άκουσμα της συγκεκριμένης ασθένειας, μιας και είναι σπάνια, με κυρίευσε ο πανικός και η ανασφάλεια. Για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία και έκανα μια σειρά εξετάσεων μέχρι να καταλήξουμε ότι πάσχω από τη συγκεκριμένη πάθηση. Η ζωή μου από τότε έχει αλλάξει ριζικά. Πρέπει να ακολουθώ απαραίτητα μια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, να προσέχω τη διατροφή μου και να κάνω άσκηση συχνά για να μπορέσω να κρατήσω την νόσο σε συγκεκριμένα επίπεδα και να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας μου με ότι αυτό συνεπάγεται.Στην αρχή το σοκ ήταν μεγάλο. Καθώς περνάει όμως ο καιρός έμαθα να ζω με την ασθένεια μου και να προσέχω τον τρόπο ζωής μου. Μοιράζομαι αυτή μου την αλήθεια για να ευαισθητοποιήσω όσους ανθρώπους πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα να είναι πιο προσεκτικοί και να συμβουλεύονται τον γιατρό τους συχνά, προκειμένου να διατηρήσουν την υγεία τους σε σταθερά επίπεδα.
Βέβαια θα ήθελα επίσης και να καυτηριάσω ένα παντελώς ελλιπές σύστημα υγείας που λόγω των τεράστιων και διαχρονικών ελλείψεων του, ουσιαστικά πετάει στον καιάδα και αφήνει μόνους όσους ανθρώπους τους τυχαίνουν παρόμοια προβλήματα υγείας κι αυτό είναι κρίμα και ντροπή” ανέφερε στην ραδιοφωνική παραγωγό.

Παράλληλα ο Δημήτρης Κανέλλος 2,5 μήνες περίπου μετά την κυκλοφορία του  νέου του hit-single “Κοίτα με ζεστά” που κέρδισε τις εντυπώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, επιστρέφει ανανεωμένος με το καλοκαιρινό remix του τραγουδιού που επιμελήθηκε ο Γιώργος Γιαλετζής.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Στέφανο Κορκολή, ενώ οι στίχοι, στον Νίκο Μωραΐτη.

Ακούστε εδω το κομμάτι του :

Η μητέρα του Δημήτρη Κανέλλου είναι η Βικτωρία Κοσμαδάκη με καταγωγή από τις Μενετές Καρπάθου! Μάλιστα τα παιδικά της χρόνια πέρασε μια στο χωριό και μια στη Σιτάρενα. Παππούς και γιαγιά του Δημήτρη, ο Μιχάλης και η Ευδοξία Κοσμαδάκη.

Ο Δημήτρης έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Κάρπαθο, η οικογένεια του μάλιστα έχει σπίτι στις Μενετές και εκεί έχει περάσει αρκετά καλοκαίρια!

Youtube: 

Facebook:

Instagram:

Spotify: http://spoti.fi/3mitO9i

Viber:

πηγή www.musiccafe.gr