Βασίλης Στασινόπουλος: ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Βασίλης Στασινόπουλος: ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Με ανάρτηση του στο Facebook ο σημερινός διοικητής του νοσοκομείου της Καρπάθου ξεκαθαρίζει ότι δεν έθεσε υποψηφιότητα για το Νοσοκομείο της Καρπάθου:

Λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων μου ως προσωρινος Διοικητης στο ΓΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ- τον Ιουλιο του 2022- και στο πλαισιο ευρύτερης αναζήτησης για τη θέση αυτη, διάβαστε το συγκεκριμενο αρθρο-συνεντευξη από τα Καρπαθιακα Νέα (που επισυνάπτεται στο τέλος)

Είκοσι (20) μήνες αργότερα μπορει καποιος να διαπιστωσει ποσα απο αυτα που αναγράφονται υλοποιηθηκαν ή μη και να με κρίνει-κατατάξει ως επιτυχημενο ή αποτυχημενο. Εύχομαι στο νεο Διοικητή ή Διοικητρια που θα αναδειχθεί απο τη διαδικασία επιλογης – που εφαρμοζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή απο το ΑΣΕΠ- να περατωσει πολλα περισσοτερα. Σε καθε περιπτωση και επείδη αρκετοί με ρώτησαν αναφέρω πως ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Γ.Ν. ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

Διαβάστε την συνέντευξη του κ. Στασινοπούλου στα Καρπαθιακα Νέα:

“Χειρουργείο-Αξονικός Τομογράφος-Μεταγγίσεις αίματος”. Τι θα συναντήσει με το καλημέρα ο νέος διοικητής Νοσοκομείου Καρπάθου