Πρόεδρος κοινότητας Πυλών Βένα Καμαράτου: "Ο Δήμος μας παραμελεί σε όλα μα ΟΛΑ τα θέματα..."

Πρόεδρος κοινότητας Πυλών Βένα Καμαράτου: "Ο Δήμος μας παραμελεί σε όλα μα ΟΛΑ τα θέματα..."

Η ανάρτηση της Προέδρου κοινότητας Πυλών στα Καρπαθιακά Νέα:

Ως Πρόεδρος ενός χωριού κατώτατου θεού, που πάντα μας παραμελεί ο Δήμος κατά όλη την διάρκεια της θητείας μου σε όλα μα ΟΛΑ τα θέματα, αναγκάζομαι να βγω και εγώ να φωνάξω μαζί με το χωριό μου σε αυτήν εδώ την σελίδα.

Ναι, να φωνάξω! Που είναι τα έργα που κάνατε σε αυτό εδώ το χωριό 3άμιση χρόνια τώρα κύριοι;;

Ένα τοίχο στο κοιμητήριο 5 μέτρα μήκος επί 3 μέτρα ύψος μας φτιάξατε και αυτό μετά από μεγάλο διαπληκτισμό με τους διευθύνοντες αφού κινδύνευε να πέσει πάνω στα μνήματα ο κατεστραμένος πετρόχτιστος τοίχος. Και μια ηλεκτροδότηση στους χαμηλούς πράσινους στείλους του χωριού μετά από αγώνα, να μας ανάψουν τα φώτα. Ένα έργο που είχε ολοκληρωθεί μαζί με πλακόστρωτα σοκάκια από ενέργειες άλλων φορέων και όχι του Δήμου. Έξι χρόνια λοιπόν χρειάστηκε να μπει το ρεύμα.

Με τα χίλια ζόρια να έρθει κάποιος να μας αλλάξει λάμπες στο χωριό και αυτό μόνο μια μέρα το χρόνο και ότι προλάβει να φτιαχτεί εκείνη την μοναδική μέρα. Κλάδεμα των δέντρων του χωριού δεν έχουμε δει ακόμα 3άμιση χρόνια τώρα παρ’όλες τις πιέσεις που έχω κάνει.

Να έρθει φορτωτής να φτιάξει τους αγροτικούς δρόμους τέλος του καλοκαιριού και με πολύ περιορισμένες μέρες(Ούτε το 1/3 των δρόμων δεν περάστηκαν). Για εμένα προσωπικά πεταμένα χρήματα αφού μόλις έβρεξε οι λιγοστοί δρόμοι που διορθώθηκαν ξαναχαλάσανε.

Υδραυλικοί με το κιάλι να τους δεις.

Έχουμε γίνει (μαζί με άλλους εθελοντές, που πάντα με βοηθούν, εδώ στο χωριό και τους υπερευχαριστώ) υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι (με κίνδυνο την ζωή μας), κηπουροί, υδρονομείς μπογιατζήδες, οδηγοί, εργάτες, χαμάληδες, σκουπηδιάριδες του δήμου και καμία αναγνώριση δεν λάβαμε. Το μόνο που ακούω από το Δήμο είναι ότι μας έχει κάνει τόοοσα έργα. Πάντα παίρνετε τα εύσημα για πράγματα που κάνουμε μόνοι μας.

Για την ηλεκτροδότηση της γεώτρησης μας που βρίσκεται εκεί χάρη σε ανθρώπους του χωριού μας, που φρόντισαν να έχουμε μια εναλλακτική λύση σε μια έκτακτη ανάγκη, μετά από πολλές πόρτες που χτύπησα ευχαριστώ τον κύριο Παραγιό που ευαισθητοποίηθηκε και έκανε τις κατάλληλες ενέργειες για να ηλεκτροδοτηθεί το συντομότερο αλλά δυστυχώς αυτό το “συντομότερο” αργεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

24.12.2022

Καρπαθιακά Νέα