Αγώνας και συνέπεια από τους ΦΙΛΟΥΣ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ! Δυο περιπτώσεις σωτηρίας

Αγώνας και συνέπεια από τους ΦΙΛΟΥΣ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ! Δυο περιπτώσεις σωτηρίας

Αν και  όλοι οι εθελοντές του φιλοζωικού Σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ έχουν φορτωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα παρόλα αυτά δε σταματούν να βοηθούν και να τρέχουν στα ζώα έχουν ανάγκη!

Δυο διαφορετικές περιπτώσεις, ένα μικρό γατάκι και ένα ηλικιωμένο, σώθηκαν αυτές τις ημέρες μετά από τη βοήθεια των εθελοντών του Σωματείου! Και σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή φροντίζουν και φιλοξενούν 7 σκυλιά και 4 γάτες και σιτίζουν περισσότερες από 250 γάτες.

Ενημέρωση για την γατούλα για την οποία ο Gert Fjora ζητούσε βοήθεια καθώς την είδε να υποφέρει.

Οι εθελοντές μας έτρεξαν στο κάλεσμα του και πέρασαν πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο προσπαθώντας να την πιάσουν καθώς πρόκειται για μια όχι εξημερωμένη γάτα που δεν ενδιαφέρονταν για το φαγητό δόλωμα.

Με την φοβερή βοήθεια των περαστικών φιλόζωων Ελλήνων τουριστών Χρύσας και Νίκου καταφέραμε επιτέλους να την πιάσουμε και να την πάμε στην κτηνίατρο.

Πρόκειται και σύμφωνα με την γιατρό αλλά και τους ανθρώπους που την ταΐζουν στη γειτονιά για μια μεγάλη σε ηλικία γάτα.

Της κάναμε εξετάσεις για Fiv και Felv και ήταν αρνητικές.

Της αφαιρέσαμε ένα ακόμα δόντι που σάπιζε και η καημένη έχει μείνει με μόνο 3 δόντια στο στόμα της.

Της δώσαμε ακόμα ορό, αντιβιοτικά, βιταμίνες, αντιπαρασιτικά.

Της αγοράσαμε κονσέρβες με μαλακή τροφή και τώρα θα παρακολουθείται από τους ανθρώπους που τόσα χρόνια την ταΐζουν στην αποικία της με τους οποίους ήρθαμε σήμερα σε επικοινωνία.

Ευχόμαστε να πάει καλά στην υγεία της και ευχαριστούμε πολύ τον Γκερτ, τον Νικος Αλεξιου και τον Νίκο και την Χρύσα, οι άνθρωποι που μέσα στο πολύ δύσκολο καθημερινό τους πρόγραμμα ή μέσα στις διακοπές τους βρίσκουν μια στάλα χρόνο για να βοηθήσουν μια ψυχή είναι άνθρωποι που αξίζουν ένα χειροκρότημα!

Μια ακόμη περίπτωση νεογέννητου γατιού που έζησε χάρις στις άοκνες προσπάθειες των ΦΙΛΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

Χάρη στους υπέροχους εθελοντές Iva and Rajko , ο μικρός survivor Ζόι ταξιδεύει αυτή τη στιγμή προς το παντοτινό του σπίτι στη Λιουμπλιάνα!

Οι τρυφεροί άνθρωποι που τον υιοθέτησαν τον περιμένουν πώς και πώς!

Η αγάπη και ο εθελοντισμός κάνουν θαύματα!

3.8.2022

Καρπαθιακά Νέα