Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Καρπάθου συμμετείχε στην RaceForTheCare 2020

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Καρπάθου συμμετείχε στην  RaceForTheCare 2020
Στηρίζοντας σήμερα τις γυναίκες αγωνίστριες με καρκίνο του μαστού ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου συμμετείχε στην Παγκόσμια Δράση RaceForTheCare 2020, δείχνοντας ότι η Κάρπαθος στέκεται δίπλα τους, παγματοποιώντας περίπατο 3χλμ στην πόλη των Πηγαδίων.
Συμμετέχοντας στην 18η Λαμπαδηδρομία της ΠΟΣΕΑ, πριν τον περίπατο άναψαν το βωμό η Έπαρχος Καρπάθου & Ηρωικής Νήσου Κάσου κα Καλλιόπη Νικολαΐδου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρπάθου κος Χατζηκουτσός Γεώργιος, ο πρώην Πρόεδρος του ΣΕΑ Καρπάθου Ιωάννης Λογοθέτης και η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μενετών Καρπάθου Μαριάννα Γεραπετρίτη.
Ευχαριστούμε την ΠΟΣΕΑ για το υλικό που μας έστειλε για την λαμπαδηδρομία, τον κο Λυτό Νικόλαο- Super Market για τα κρύα νερά για τους περιπατητές μας, την Βογιατζηδάκη Νίκη – Γεωπονικό Κέντρο για τη δωρεά υλικών, καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πηγαδίων Καρπάθου για τη συνεργασία.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρεθήκατε σήμερα (τα παιδάκια ήταν απόλαυση) στις Δράσεις αυτές, δίνοντας σας ραντεβού για την επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου τον επόμενο μήνα.
Περισσότερες λεπτομέρειες, όταν οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες.