Ανώνυμες επιστολές κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το κλίμα μέσα στο Δήμο Καρπάθου

Ανώνυμες επιστολές κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το κλίμα μέσα στο Δήμο Καρπάθου

Γιατί τοποθετήθηκε ο Μανώλης Παραγυιος ως Αντιδήμαρχος; Συμφώνησαν για αυτό οι άλλες δύο παρατάξεις; Θα καταφέρει να λειτουργήσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καρπάθου; Υπάρχει πνοή στην παράταξη “Νέα Πνοή”; Ο δήμαρχος θα φύγει για σύντομο ταξιδι στις ΗΠΑ;

Απορίες που εκφράζονται φανερά στα καφενεία και πιο δειλά στο διαδίκτυο!

Όμως πίσω από τα ερωτήματα και τον προβληματισμό για τη λειτουργία του δήμου μια σειρά ανωνύμων επιστολών, που φτάνουν στο Δήμο, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία στην καθημερινότητα και τις σχέσεις των δημοτικών συμβούλων. Επιστολές στις οποίες κατηγορούνται οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης που έβαλαν πλάτη για να λειτουργήσει ο δήμος Καρπάθου! Μέσα στα ανώνυμα γράμματα στοχοποιούνται οι κ.κ. Βασιλαρακης, Δήμαρχος, Κατσανης και Τσαμπουνιερακης που ας σημειωθεί ότι δουλεύουν χωρίς μισθό για την Κάρπαθο.

Όσο αφορά τον κ. Παραγυιό, οι πληροφορίες μας λένε ότι για τη θέση του Προέδρου της τουριστικής επιτροπής Δήμου Καρπάθου ρωτήθηκαν δύο δημοτικοί σύμβουλοι από την ΑΠΕΚ και ένας από την παράταξη του κ. Τσαμπουνιερακη και όλοι αρνήθηκαν να αναλάβουν ρόλο.

Στο θέμα του κ. Παραγυιου, η απόφαση για τη θέση του αντιδήμαρχου ήταν ομόφωνη. Ωστόσο ας σημειωθεί πωε δεν αναφέρεται στο έγγραφο ότι σε πιθανή απουσία του δημάρχου ο κ. Παραγυιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Δήμος Καρπάθου σκοντάφτει στη μη λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής, κύκλοι μέσα από το δήμο μιλούν για πιθανή τροποποίηση του Νόμου, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να τοποθετηθούν μέλη από τις άλλες δύο παρατάξεις. Μέχρι τότε τι γίνεται;

Τι γίνεται με την παράταξη Νέα Πνοή; Ο δήμαρχος έχει μείνει με τον κ. Παραγυιό, κι από την άλλη 5 δημοτικοί σύμβουλοι περιμένουν στη στροφή. Το γυαλί, που ράγισε τον Αύγουστο, σήμερα φαίνεται πως έχει γίνει χίλια δύο κομμάτια. Μπορεί να ξανακολλησει η ομάδα του δημάρχου; Υπάρχει κάτι για να τους ενώσει; Έχουν (άραγε είχαν ποτέ;)  ιδεολογική σχέση μεταξύ τους; Στην πολιτική δεν αποκλείεται καμία λύση όμως το δράμα που βιώνει η Κάρπαθος κάποτε πρέπει να τελειώσει.