Σοβαρές καταγγελίες από την Κλεονίκη Καρανικόλα για βράχο πάνω από το Νηπιαγωγείο Πηγαδιών Καρπάθου

Σοβαρές καταγγελίες από την Κλεονίκη Καρανικόλα για βράχο πάνω από το Νηπιαγωγείο Πηγαδιών Καρπάθου

γράφει η Κλεονίκη Καρανικόλα

Λοιπόν θα θίξω το θέμα του 1ου και 2ου νηπιαγωγείου των Νηπιαγωγεία Πηγαδίων Καρπάθου που φιλοξενεί 80 παιδιά και με τα λύπης μου έμαθα τα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχει. Λοιπόν στο πίσω μέρος που προαυλίου χώρου υπάρχει μια πέτρα (βράχος) που κρέμεται και ανά πάσα στιγμή θα πέσει στα κεφάλια των παιδιών μας!

Έχουν κλείσει οι εκπαιδευτικοί τον χώρο εκεί που βρίσκονται και οι κούνιες του σχολείου (και στερούνται τα παιδιά μας) όμως εάν πέσει ή χειρότερα όταν πέσει δεν τον σταματάει τίποτα και θα γκρεμίσει και κτήριο μαζί και φυσικά όσες ψυχουλες υπάρχουν εκεί!

Ο Δήμος νομίζω μας κοροϊδεύει χρόνια τώρα διαφορετικά θα είχε κάνει ΆΜΕΣΕΣ ενέργειες για την απομάκρυνση του βράχου για την άμεση ασφάλεια των παιδιών μας. Επίσης υπάρχει ένα πανύψηλο δέντρο μέσα στον ίδιο χώρο του σχολείου το οποίο πρέπει να κοπεί και να κάνει η ρίζα που προκαλεί προβλήματα στα πλακάκια του σχολείο και φυσικά είναι εξίσου επικίνδυνο να πέσει πάνω στο κτήριο και στα παιδιά μας!!!

Με λίγα λόγια ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ για την πολύ σοβαρή κατάσταση που υπάρχει στο σχολείο και φυσικά άλλες τόσες που έπονται!!!

Εγώ λοιπόν η Κλεονικη Καρανικόλα που έχω ένα από τα 3 παιδάκια μου στο νηπιαγωγείο έχω να πω ότι εάν δεν κινηθούν οι αρχές χθες όχι αύριο για να προλάβουν το έγκλημα που παραμονεύει δεν ξέρω και εγώ η ίδια που μπορώ να φτάσω και πόσο μπορώ να το τραβήξω. Με όποιο κόστος είμαι υποχρεωμένη για την ασφάλεια του παιδιού μου που θέλει να πηγαίνει χαμογελαστό στο σχολείο του και φυσικά να γυρίζει από αυτό ακέραιο. Αν νομίζετε ότι θα πρέπει να ποτιστει με αίμα παιδιού το σχολείο για να δείτε τι θα κάνετε, είσαστε γελασμενοι!!

Όποιος βοηθήσει για να λυθεί το πρόβλημα άμεσα θα έχει την συμπαράσταση μας και την βοήθεια μας σε οτιδήποτε, οποίος όμως σταθεί εμπόδιο ή δεν κάνει τα αδύνατα δυνατά τους θα με βρει μπροστά του και όχι μόνη μου. Σας ευχαριστώ πολύ και αν κάποιος ένοιωσε ότι απειλω ανθρώπους και καταστάσεις .. καλά κατάλαβε..! Τις επόμενες μέρες θα κοινοποιήσω βίντεο , φωτογραφίες και νέα!!

(Δημοσιεύθηκε αρχικά στα “στραα κι ανάποα της Καρπάθου”)