Δημήτρης Κανέλλος LIVE - Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 , ώρα 20.30 στο ΙΛΙΟΝ Plus

Δημήτρης Κανέλλος  LIVE - Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 , ώρα 20.30 στο ΙΛΙΟΝ Plus

Δημήτρης Κανέλλος  LIVE

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 , ώρα 20.30 στο ΙΛΙΟΝ Plus

Μουσική επιμέλεια, Μπουζούκι: Θανάσης Βασιλάς

 

Μετά την επιτυχία του προσωπικού του CD «τα 11 Ζεϊμπέκικα του Μίκη Θεοδωράκη»

ο εξαιρετικός τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα  με επιλογές από «τα 11 Ζεϊμπέκικα του Μίκη Θεοδωράκη» , αλλά και   αγαπημένα τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο.

Το «Δίχτυ», «Σαββατόβραδο στην Καισαριανή», «Πες πως  μ’αγαπάς…», «Με ένα όνειρο τρελό», «Ρόζα», «Καλοκαίρια και χειμώνες», «Βρέχει φωτιά», «Όποια και να ΄σαι’’,

« Δεν σε κρίνω που δεν μ΄αγαπάς», «Πες πως μ αντάμωσες» «Οι ελεύθεροι κι ωραίοι», «Στου φεγγαριού την αγκαλιά», «Αγάπη μου επικίνδυνη», «Άκου βρε φίλε», «ο λαός τραγούδι θέλει» και πολλά ακόμη ξεχωριστά λαϊκά τραγούδια.

Η μουσική επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον Θανάση Βασιλά  με γνώμονα την ευαισθησία και τη βαθιά του γνώση στο έργο των συνθετών.

 

Τραγουδούν: Δημήτρης Κανέλλος

Μαζί του η Γεωργία Χατζημπαλάση.

Μουσική επιμέλεια, Μπουζούκι: Θανάσης Βασιλάς

Μπουζούκι: Γιάννης Ματσούκας

Κιθάρα: Αρετή Κοκκίνου

Πιάνο: Γιώργος Αναστασόπουλος

Μπάσο: Περικλής Μαλακατές

Ο Δημήτρης Κανέλλος  έχει ήδη μια επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία και συνεργασίες  με πολύ μεγάλα ονόματα του τραγουδιού όπως, την Γλυκερία, την Ελένη Βιτάλη, τη Πόλυ Πάνου, το Δημήτρη Μητροπάνο, το Θάνο Μικρούτσικο κ.α. Δισκογραφικά, ξεκίνησε το 2010, με τίτλο «Χίλια Γράμματα», συνέχισε το 2017 σε συνεργασία με τη Heaven με τίτλο, «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη», 8 αγαπημένα τραγούδια(επανεκτελέσεις), σε ποίηση Φώντα Λάδη, και σε μουσικές, Μάνου Λοϊζου και Δημήτρη Λάγιου.  Στην συνέχεια από τη Minos EMI, με τίτλο «Όσα Ονειρευτήκαμε» σε ποίηση Άλκη Αλκαίου και σε μουσικές των, Θάνου Μικρούτσικου, Μίλτου Πασχαλίδη, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανώλη Ανδρουλιδάκη. Ο Δημήτρης έχει συνεργαστεί επίσης με τον Μίμη Πλέσσα, τον Στέφανο Κορκολή, τον Νίκο Μωραΐτη και άλλους.

 

ΙΛΙΟΝ PLUS, Κοδριγκτώνος 17, 10434 Αθήνα

Είσοδος: 8 €

Προπώληση: ticketservices.gr

https://www.ticketservices.gr/event/dimitris-kanellos-live/

 

 6.3.2023

Καρπαθιακά Νέα