Ο Δημήτρης Κανέλλος τραγουδά για τον Αλέκο Σακελλάριο !

Ο Δημήτρης Κανέλλος τραγουδά για τον Αλέκο Σακελλάριο !

Στο αφιέρωμα που έχει αυτό το Σάββατο η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ» στον Αλέκο Σακελλάριο συμμετέχει ο δημοφιλής έντεχνος τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος. Λίγο πριν κυκλοφορήσει το καινούριο του single με τίτλο «Κοίτα με ζεστά» σε μουσική Στέφανου Κορκολή κα στίχους Νίκου Μωραϊτη, ο Δημήτρης Κανέλλος δίνει το παρών σε μια σημαντική μουσική βραδιά.

Έντονες στιγμές μνήμης και συγκίνησης καθώς και μοναδικές ιστορίες για το «πειραχτήρι» του Ελληνικού κινηματογράφου που περιέγραψε τη ζωή με τόση ευφυΐα, δροσιά και χιούμορ, μοιράζεται μαζί μας ο «καλός του άγγελος», η σύζυγός του Τίνα. Μια από αυτές τις ιστορίες αφορά και το τραγούδι «Η βαλίτσα» που ερμηνεύει στην εκπομπή ο Δημήτρης Κανέλλος. «Η βαλίτσα» είναι ως γνωστόν το τραγούδι που έκανε τον Τόλη Βοσκόπουλο ευρέως γνωστό. Ωστόσο η Τίνα Σακελλάριου εκμυστηρεύεται ότι αρχικά ήταν να δοθεί στο Γιάννη Πουλόπουλο!

Ακόμη, ο Δημήτρης συγκίνησε τους παρεβρισκόμενους με την ερμηνεία του στο “Χρόνια σε περίμενα”, τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει με τη φωνή της Λίτσας Σακελλαρίου, ενώ έκανε επιτυχία και η διασκευή του Γιώργου Νταλάρα.
Τέλος, καταχειροκροτήθηκε το ντουέτο του με τη μοναδική Ρίτα Αντωνοπούλου στο «Άστο το χεράκι σου».

 

 

Η μητέρα του Δημήτρη Κανέλλου είναι η Βικτωρία Κοσμαδάκη με καταγωγή από τις Μενετές Καρπάθου! Μάλιστα τα παιδικά της χρόνια πέρασε μια στο χωριό και μια στη Σιτάρενα. Παππούς και γιαγιά του Δημήτρη, ο Μιχάλης και η Ευδοξία Κοσμαδάκη.

Ο Δημήτρης έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Κάρπαθο, η οικογένεια του μάλιστα έχει σπίτι στις Μενετές και εκεί έχει περάσει αρκετά καλοκαίρια! Μάλιστα όταν μιλά για την Κάρπαθο την ντύνει με τα πιο όμορφα επίθετα κι όπως χαρακτηριστικά μας λέει:

«Έχουμε ένα σπιτάκι ψηλά στις Μενετές. Όμορφο νησί, καλοί άνθρωποι, υπέροχες αναμνήσεις. Μα ποιος είναι εκείνος που θα γνωρίσει την Κάρπαθο και δεν θα τη λατρέψει; 

mε στοιχεία από το άρθρο του Χάρη Λεμπιδάκη από το www.newpistol.gr