Έφυγε η ψυχή του Αφιάρτη Καλλιόπη Σπανού

Έφυγε η ψυχή του Αφιάρτη Καλλιόπη Σπανού

γράφει η εγγονή της, Ρήνα Σπανού

Η γιαγιά μας σήμερα έκανε το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής της..!! και το τελευταίο..Γιατί από σήμερα θα ζει στα παλάτια του Ουρανού..

Πέρασαν τα χρόνια για την γιαγιά..Βάρυνε , αρρώστησε αλλά έκανε πάντα υπομονή και πάντα χαμογελούσε και πάντα έλεγε: “Δόξα τω Θεώ”..!! Και ήρθε η ώρα που ο Θεός έστειλε του Αγγέλους Του να πάρουν την ψυχούλα της..Και την μετέφεραν ψηλά, μπροστά στον θρόνο του Θεού, να Τον προσκυνήσει..
Κι Εκείνος να ορίσει την αιώνια κατοικία της..

Μου κρατούσες σφιχτά το χέρι και μου έλεγες: Ρήνααααα μουυυυ δεν σε αφήνω ..Και εγώ σου απαντούσα :Δεν σ’αφήνω ούτε και εγώ γιαγιά μου..Μην φοβάσαι..

Θα ξεκουραστεί πια η γιαγιά. Τα πόδια της δεν θα πονούν,η μέση της δεν θα πονά, δεν θα χρειάζεται να παίρνει τόσα φάρμακα πια..Εκεί ψηλά δεν υπάρχει πόνος, μόνο ατέλειωτη χαρά…

Θα μας λείψεις, γιαγιά..Θα μας λείψει το γλυκό σου το χαμόγελο, τα λίγα αλλά γεμάτα αγάπη λόγια που μας έλεγες..Αλλά ξέρουμε ότι η ψυχούλα σου θα φτερουγίζει κοντά μας και θα χαίρεσαι όταν είμαστε καλά παιδιά..θα προσπαθούμε να μην σε λυπούμε, θα ακολουθούμε τις γεμάτες αγάπη συμβουλές σου, γιατί θέλουμε να μας βλέπεις και να μας καμαρώνεις..!!

Πανάλαφρη η ψυχούλα σου, χωρίς το βάρος του σώματος, τριγυρνάει πια ελεύθερη παντού..
Συνοδευόμενη από τον Άγγελό σου,σεργιανάει στα ανθοστόλιστα λιβάδια του Ουρανού και συναντάει τις ψυχές των αγαπημένων σου προσώπων, που έφυγαν πριν από εσένα από τον κόσμο αυτό..

Με τους Αγίους που τόσο αγάπησες θα συναντιέσαι.. με την Παναγιά,τον Χριστό μας, και τον Νίκο Λιά τον αγαπημένο σου σύζυγο που τόσο λάτρεψες, καμιά απόσταση δεν θα σε χωρίζει πια..

Καλό Παράδεισο ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ του Αφιάρτη..

Καλό Ταξίδι Γιαγιά Καλλιόπη ..

Θα σε θυμόμαστε πάντα..❤️🙏