Ένας χρόνος ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ. Οι σκέψεις και οι ευχές του Δημήτρη Γάκη

Ένας χρόνος ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ. Οι σκέψεις και οι ευχές του Δημήτρη Γάκη

 

Απίστευτο σε ένα χρόνο τόσο μεγάλη και έντονη δημοσιογραφική παρουσία!!! Τόση μεγάλη προσφορά !!!! Μέσα στο μαύρο σκοτάδι της καθημερινότητας αλλά και της κοινωνικής απάθειας τα ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ υπήρξαν στον ένα χρόνο λειτουργίας η «ΑΣΤΡΑΠΗ» της ενημέρωσης.

Είναι αυτά που έσκισαν το σκοτάδι και φώτισαν τον ορίζοντα της σκέψης και του προβληματισμού μας. Αναδύθηκαν και αναδείχθηκαν από την λειτουργία της εφημερίδας τόσες μεγάλες και ξεχασμένες αξίες που προκαλούν την ευγνωμοσύνη μας και τα συγχαρητήρια μας. Αναδείχθηκαν οι έννοιες της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ της ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ αλλά κυρίως του ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.

Μέσα από την λειτουργία των ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ αυτόν τον ένα χρόνο νιώθει κανείς ότι ο χρόνος αυτός ήταν πολύ μικρός για να χωρέσει τόσο πολλά παρεμβάσεις αλλά και ενημέρωση προς το αναγνωστικό της κοινό. Όλα αυτά βέβαια γίνονται παρά μόνο αν υπάρχει πάθος και έρωτας για τη δουλειά των συντελεστών, των στελεχών αλλά κυρίως της κατευθύνουσας δύναμης.

Ο Μανώλης Δημελλάς εδώ και χρόνια απέδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος ανοιχτών οριζόντων, ένας άνθρωπος ικανότατος, ένας άνθρωπος που σέβεται τον συνομιλητή του και το διπλανό του.

Τα όμορφα χαρακτηριστικά του Μανώλη βρήκαν έκφραση στα ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ.

Είμαι σίγουρος ότι ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς γιατί πατάει σε δύο σταθερές αρχές που είναι η αντικειμενική ενημέρωση και η προσωπικότητα του Μανώλη.

Εύχομαι στα ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ και στο Μανώλη να είναι πολύχρονη η παρουσία του στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της περιοχής μας αλλά να ανοίξει και τα φτερά της στους ορίζοντες της Δωδεκανήσου και όλης της χώρας και να σκίζει με αστραπές τις μαύρες και γκρίζες εποχές.

 

Δημήτρης Γάκης