Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στην Η.Ν. Κάσο

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στην Η.Ν. Κάσο

Την Η.Ν. Κάσο επισκέφτηκε ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος κος Χαράλαμπος Λαλούσης για να επιθεωρήσει το Λόχο Εθνοφυλακής «ΚΑΣΙΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ» και να ευχηθεί στους στρατευμένους για τις γιορτές .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε συνάντηση με το Δήμαρχο της Η.Ν. Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτο, κατά την οποία συζητήθηκε η αγαστή συνεργασία των δυο φορέων. Ο Δήμαρχος, τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στον Στρατό και ότι θα παρέχεται κάθε δυνατή στήριξη από την πλευρά του Δήμου, γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις αξίζουν την ευγνωμοσύνη όλων των Ελλήνων και ιδιαίτερα αυτών που κατοικούν στις ευαίσθητες απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές της χώρας, προασπιζόμενες την Εθνική της κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα .

Ο Αρχηγός, ευχαρίστησε τον Δήμο Η.Ν. Κάσου για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα αλλά και γι’ αυτά που θα πράξει στο μέλλον. Παρόν στη συνάντηση ήταν ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος κος Χούπης Δημήτριος, ο Διοικητής της ΔΑΝ Καρπάθου Συνταγματάρχης (ΠΖ) κος Κοκκινίδης Ευστάθιος και ο Διοικητής Λόχου Εθνοφυλακής «ΚΑΣΙΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ» Ανθυπασπιστής (ΤΘ) κος Κιουσένδερλης Λεωνίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ