Οι Φίλοι ζώων Καρπάθου σε συνεργασία με την Ε.Δ.Κ.Ε και την Δρ Ντίνα Λαχανά θα τρέξουν το 3ο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων σνυτροφιάς!

Οι Φίλοι ζώων Καρπάθου σε συνεργασία με την Ε.Δ.Κ.Ε και την Δρ Ντίνα Λαχανά θα τρέξουν το 3ο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων σνυτροφιάς!

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το σωματείο Animal Friends of Karpathos – Φίλοι ζώων Καρπάθου σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) και την κτηνίατρο κυρία Ntina Lahana θα τρέξουμε πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς την περίοδο 29 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου 2023 στην Κάρπαθο.

Ο σκοπός είναι να μειώσουμε τον πολύ μεγάλο πληθυσμό τους.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε) έρχεται για τρίτη φορά στην Κάρπαθο μετά από κάλεσμα των Φίλων Ζώων Καρπάθου και πρόκειται για μια σπουδαία οργάνωση που απαρτίζεται από Έλληνες εθελοντές κτηνιάτρους οι οποίοι αφήνουν τα ιατρεία τους και κάνουν σωτήριες αποστολές σε όλη τη πατρίδα μας έχοντας στειρώσει μέχρι σήμερα περίπου 7.000 αδέσποτα ζώα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην κτηνιάτρο μας, Ντίνα Λαχανά η οποία όχι μόνο παραχωρεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ιατρείο της ώστε οι στειρώσεις να πραγματοποιηθούν εκεί αλλά θα συμμετέχει και στην ομάδα των κτηνιάτρων!

Έτσι θα συμμετέχει μια ομάδα 5 κτηνιάτρων και δεκάδες άλλοι εθελοντες που θα τρέξουν έναν Μαραθώνιο στειρώσεων και αγάπης!

Για να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον μεγάλο στόχο χρειαζόμαστε τις ευγενικές σας χορηγίες!

Όποιος επιθυμεί να είναι χορηγός ενός τόσο σπουδαίου εγχειρήματος παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας!

Σας ευχαριστούμε για την κοινωνική ευαισθησία σας! — με Ntina Lahana και με Βίκυ Σαπανίδου.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, νοσοκομείο και κείμενο

6.9.2023

Καρπαθιακά Νέα