ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Ούτε ένας λαχνός απούλητος στην λαχειοφόρο αγορά μας!

ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Ούτε ένας λαχνός απούλητος στην λαχειοφόρο αγορά μας!

Ούτε ένας λαχνός απούλητος στην λαχείοφόρο αγορά μας!

Νιώσαμε το πόσο πολύ αγαπάτε τους Φίλους Ζώων Καρπάθου και την αλλαγή που έφερε το Σωματείο στον τόπο μας για τα ζωάκια!
Καταφέραμε έτσι να μαζέψουμε ένα σημαντικό πόσο! Με αυτά τα χρήματα καταφέραμε επιτέλους να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος των οφειλών μας στους κτηνιάτρους κκ Λαχανά και Πώχο και στην επιχείρηση Κωνσταντινίδης, για τις τροφές και τα αναλώσιμα!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι σταθηκατε και μας βοηθήσατε με τα υπέροχα δώρα σας και ιδιαίτερα την stamatina christodoulakis labros που μας παρείχε το μεγάλο μας, υπέροχο όπως και όλα τα υπόλοιπα δώρο, την διαμονή στα Lux View Villas αλλά πάνω από όλα που στήριξε όλη αυτή την προσπάθεια με όλο της το είναι!
Οι άνθρωποι που πρόσφεραν αυτά τα δώρα είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον τόπο μας με την κοινωνική ευαισθησία που τους διέπει. Αγαπήσαμε αυτές τις επιχειρήσεις και το ίδιο και όλους εσάς που πραγματικά μας ψάχνατε για να πάρετε λαχνούς και να στηρίξετε το έργο μας, σας θυμόμαστε έναν εναν!

Καλή απόλαυση σε όσους κέρδισαν τα φανταστικά μας δωρα και στα αδέσποτα της Καρπάθου που ήταν οι μεγάλοι νικητές από αυτή την εκστρατεία αγάπης!

28.8.2022

Καρπαθιακά Νέα