Η συμπατριώτισσα μας, Φούλα Κομνιανίδη, στο πλευρό του Νίκου Γερονικόλα για τον Δήμο Ρόδου

Η συμπατριώτισσα μας, Φούλα Κομνιανίδη, στο πλευρό του Νίκου Γερονικόλα για τον Δήμο Ρόδου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Νίκος Γερονικόλας, επικεφαλής της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για τη Ρόδο ανακοίνωσε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του την Φούλα Κομνιανίδη, οπτικό, με καταγωγή από την Όλυμπο της Καρπάθου και κάτοικο Ρόδου.

Η πρώτη δήλωση της Φούλας Κομνιανίδη για τη συμμετοχή της: «Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές για το δήμο Ρόδου»

«Είμαι οπτικός κι ένα κομμάτι της δουλειάς μου είναι εμπόριο. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να δω το τι συμβαίνει σήμερα στην αγορά της Ρόδου, ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν σε μείωση του αγοραστικού κοινού και παρατηρώ το πόσο οι υποδομές, αλλά και η ακρίβεια στις παραλίες επηρεάζουν την κίνηση των τουριστών και των ντόπιων κατοίκων. Με ενδιαφέρει ο τουρισμός, η κατάσταση των υποδομών της Ρόδου, θέλω η πόλη μου να γίνει πιο φιλική για όλους, να αποσυμφορηθεί το κέντρο από τα αυτοκίνητα, αλλά και να αναδειχθούν τα σημεία ενδιαφέροντος, όπως είναι το πάρκο Ροδίνι.

Όλες και όλοι γνωρίζουμε ότι τα ξενοδοχεία έχουν μετατραπεί σε μικρές πόλεις, με καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ κι ό,τι άλλο χρειάζεται ο επισκέπτης. Άρα, εδώ έχουμε μια πρόκληση, για το κίνητρο που θα δώσουμε στον επισκέπτη, ώστε να βγει από το ξενοδοχείο και να έρθει στην πόλη, αλλά και στα χωριά του νησιού μας.

Στο πρόσωπο του Νίκου Γερονικόλα βρήκα έναν άνθρωπο που ακούει, καταλαβαίνει επακριβώς το πρόβλημα και με ειλικρίνεια δουλεύει, μαζί με τις Ομάδες Εργασίας της ‘‘Αρχής Οργάνωσης’’, για τον κάθε φορά σχεδιασμό της κατάλληλης λύσης».

14.7.2023

Καρπαθιακά Νέα