Ο συμπατριώτης μας, Γιώργος Δήμαρχος, υποψήφιος στις εκλογές της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών

Ο συμπατριώτης μας, Γιώργος Δήμαρχος, υποψήφιος στις εκλογές της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 30ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΝΔΑ
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Έχω τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών.
Διανύοντας μια περίοδο όπου ο μέσος νέος και ο ασκούμενος δικηγόρος καλείται να ξεπεράσει πλείστα αναχώματα για να διασφαλίσει την επιβίωσή του στο επάγγελμά μας, φρονώ ότι η συμμετοχή στις εκλογές του Σωματείου είναι επιβεβλημένη.
Οι χαμηλότατες και μη διασφαλισμένες αμοιβές σε συνδυασμό με τα κωλύματα που περιορίζουν τις επιλογές κάθε νέου και νέας συναδέλφου είναι ίσως οι πρώτες συνιστώσες. Αν σκεφθεί κανείς και συνυπολογίσει και τις ασφαλιστικές εισφορές, οι οποίες αποτελούν τον βασικότερο λόγο που μεγάλη μερίδα συναδέλφων μας στερείται δικαστηριακής εμπειρίας, αβίαστα καταλήγει στο συμπέρασμα πως η κοινή συνισταμένη των ανωτέρω προβλημάτων δεν είναι ο τρόπος άσκησης του λειτουργήματός μας, αλλά οι όροι και οι προϋποθέσεις για να το ασκούμε.
Για τους ανωτέρω ενδεικτικά αναφερόμενους λόγους, πρέπει η επιλογή μας την 30/3/2022 να είναι τέτοια που θα δώσει βήμα εκπροσώπησης σε συναδέλφους που γνωρίζουν γιατί βιώνουν τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Διότι αν δεν έχεις ταλανιστεί σε ουρές, δεν πρόκειται ποτέ να αγωνιστείς για να μην υπάρχουν.
Ασχολούμενος με τα κοινά απο τα φοιτητικά μου χρόνια, μπορεί να μην κατάφερα να αλλάξω τα πάντα, αλλά με την βοήθειά σας αγωνιζόμουν σθεναρά προς τούτο. Την ίδια αγωνιστικότητα με την εντολή σας θα επιδείξω και στο Σωματείο μας. Από τον Σεμπτέμβριο 2015 μέχρι και σήμερα, ασκώ μάχιμη δικηγορία, όπως η συντριπτική πλειοψηφία απο εσάς. Για όλους τους ανωτέρω λόγους ζήτω την στήριξή σας.
Με εκτίμηση,
Γεώργιος Δήμαρχος
Υποψήφιος Σύμβουλος ΕΑΝΔΑ