Μετακόμισε το γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρπάθου!

Μετακόμισε το γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρπάθου!

Ετοιμάζεται για την αλλαγή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου ακόμη και το κτηριακό συγκρότημα που στεγάζεται ο Δήμος. Όπως μαθαίνουμε, χθες αργά το μεσημέρι, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, μετακόμισε το γραφείου του Προέδρου! Από τη μπροστινή πτέρυγα, στην οποία βρίσκονται και τα γραφεία των Αντιδημάρχων και του Δημάρχου Καρπάθου, ο Πρόεδρος μετακόμισε στην πλαϊνή πτέρυγα.

Αν και δεν γνωρίζουμε τον λόγο της μεταφοράς, το μόνο που περνά από τη σκέψη μας είναι η δυσκολία στις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη τις Νέας Πνοής. Όμως πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν απορία για αυτή τη συγκατοίκηση. Και ρωτούν:

Ποιοι εκφράζουν την αντιπολίτευση και ποιοί τη συμπολίτευση, μέσα στον Δήμο; Θα συγκαλέσει άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο ο νέος Πρόεδρος; θα έχει ως πρώτο θέμα το λιμάνι, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν συζητήθηκε ούτε στο συμβούλιο της ΕΣΑΛ στις 11 Νοεμβρίου;

Πρόκειται για εύλογες απορίες στις οποίες σύντομα θα έχουμε τις απαντήσεις. Ίσως οι εκλεγμένοι πρέπει να ξανασκεφτούν το ρόλο, τη θέση, ακόμη και την άποψη τους, για εκείνα που εξελίσσονται μέσα στο Δήμο.