Ιωάννης Μπέρτος προς Δημοτική αρχή Καρπάθου: "Ξεθάψτε κόσμο γιατί θα γίνει κακός χαμός"

Ιωάννης Μπέρτος προς Δημοτική αρχή Καρπάθου: "Ξεθάψτε κόσμο γιατί θα γίνει κακός χαμός"

Με ανάρτηση του ο τοπικός Σύμβουλος Πηγαδιών Καρπάθου κάνει αναφορά για στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κοιμητήριο της πρωτεύουσας. Πιο συγκεκριμένα το κοιμητήριο Πηγαδιών Καρπάθου δεν διαθέτει άλλα μνήματα αφού δεν γίνονται εκταφές!

Ο κ. Μπέρτος γράφει στην ανάρτηση του:

Χθες, αποδήμησε εις τον Παράδεισο , μια Κυρία με Κ Κεφαλαίο. Η Αγαπημένη σε όλους μας , Κική . Παρόλο τον Αγώνα που έδωσε η Ίδια και οι συγγενείς της , δεν είναι πια μαζί μας , να βοηθά με τον δικό της τρόπο, όλον τον κόσμο.

Αφού το επίσημο Κράτος , δεν έκανε τα δέοντα , κατά την έναρξη της Αιφνίδιας Ασθενείας της ( 30 και άνω ώρες για να την μεταφέρει στην Αθήνα ) , Ας φρόντιζε ο Δήμος μας , Εγκαίρως να έχει κενούς τάφους , πάντα με δίκαιη και νόμιμη σειρά εκταφής , για να ταφεί στα Πηγάδια μας , ( εφόσον το ήθελε και η οικογένεια Της ) εδώ που διακόνησε Ψάλτης και Επίτροπος της Βαγγελίστρας μας . Στον τόπο που έζησε και Αγάπησε.

Τι θα γίνει αν ω μη γένητω, μας αφήσουν χρόνια και άλλοι συμπολίτες μας ;;; στο απώτερο μέλλον….

Ξεθάψτε κόσμο, γιατί θα γίνει ο κακός χαμός. Θα σας μουντάρει ο Κόσμος , πάνω στη θλίψη του και την απελπισία του .

Θα ψάχνουμε τάφους στα χωριά ;

Η’ μήπως θα βάλουνε οι συγγενείς <βύσμα > , για ένα λάκο ….

Προγραμματισμός μηδέν. Σεβασμός στους συγγενείς και στους νεκρούς : Ανύπαρκτος . Μήπως πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας;

Μας νοιάζει , μόνο αν συμβεί κάτι κακό σε εμάς ° δεν μας ενδιαφέρει , αν συμβεί σε συμπολίτες μας …

Ο Εγωισμός και η εκδούλευση είναι τόσο μεγάλη , που ακόμα και την σειρά εκταφής παραβλέπουν για ιδίον πολιτικό Όφελος . Ορισμένοι νομίζουν ότι είναι Πρωθυπουργοί η’ Πλανητάρχες …και μάλιστα Ισόβιοι , μόνο και μόνο επειδή ξεγέλασαν τους ψηφοφόρους…. Κανένας όμως δεν είναι πάνω , από την Αλήθεια , το Δίκαιο και τον Θεό…

Ερωτούνται οι Ιθύνοντες – Ανευθυνουπεύθυνοι , γιατί δεν φροντίζουν να έχουν πέντε τουλάχιστον ανοιχτούς τάφους στην πρωτεύουσα του νησιού μας και τι προγραμματισμό έχουν για νέο κοιμητήριο…. Γιατί νέο κοιμητήριο πρέπει να γίνει το συντομότερο. Πού και πότε , αυτοί θα αποφασίσουν…

Έχουμε φτάσει , στο σημείο, οι γριούλες , να ανησυχούν , που θα θαφτούν . Παρατήστε τα όλοι σας . Έχετε κουράσει τον κόσμο….

Η Παραίτηση μου , είναι έτοιμη και μαζί καλώ , όλους τους Προέδρους και τοπικούς συμβούλους, να πράξουν το Ίδιο. Αφού ουδείς ακούει τις αποφάσεις μας , ΠΟΙΟΣ ο λόγος ύπαρξης μας ;;;

P . S . : Ζητώ συγνώμη από την οικογένεια της μακαριστής μας συμπολίτισσας , αλλά αυτά που τράβηξε , ας γίνουν παράδειγμα , να γίνουμε πιο δίκαοι και Πολιτισμένοι.

28.9.2022

Καρπαθιακά Νέα