Ο δήμος Καρπάθου ξέχασε (?) να μοιράσει τις τροφές για τα αδέσποτα

Ο δήμος Καρπάθου ξέχασε (?) να μοιράσει τις τροφές για τα αδέσποτα

Ανακοίνωση Φιλων Ζώων Καρπάθου

Καμία ενημέρωση δεν έχουν οι εθελοντές που διανέμουν φαγητό στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς από τον δήμο, για την διανομή της ξηράς τροφής και αγωνιούν με πολλούς να αγοράζουν ήδη από την τσέπη τους για τα αδέσποτα.

Εδώ και ένα χρόνο, η πρώτη Τρίτη κάθε μήνα έχει καθιερωθεί ως η ημέρα διανομής από τις αποθήκες του δήμου όμως για τον Ιούλιο κάτι πήγε στραβά η απλά το ξέχασαν!

 

Εθελοντές κάλεσαν χθες τον κύριο Μαντικό, εντεταλμένο σύμβουλο για τα αδέσποτα, τον ρώτησαν αν θα δωθουν αύριο οι τροφές και τους απάντησε ότι κάηκε η επιχείρηση που έχει σύμβαση με τον δήμο για τις τροφές και έτσι δεν έχει καμία πληροφόρηση. Αν είχα θα είχατε και εσείς τους είπε χαρακτηριστικά.

 

Άλλοι εθελοντές κάλεσαν σήμερα την επιχείρηση η οποία τους άκουσε με έκπληξη και τους είπε ότι τις τροφές για τον μήνα τις είχαν παραδώσει στον δήμο εδώ και καιρό!

Αν απλά “το ξέχασαν” ας φροντίσουν άμεσα να δωθούν οι τροφές. Μιλάμε για το καθημερινό τους φαγητό, δεν είναι αστείο.

Για ακόμη μία φορά ο Δήμος και ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα αδέσποτα ζώα μετά πού ανέλαβαν την διανομή τών τροφών και καθώς οι μόνοι υπεύθυνοι για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς,για ζωντανά όντα πού το λιγότερο πού μπορούν να προσφερούν είναι η τροφή και από Αμέλια τα αφήνουν νηστικά και τόσους εθελοντές να πληρώνουν ξανά από την τσέπη τούς για τροφές !!!

Να επαναλάβουμε ότι τέτοιες θέσεις, απαιτούν ενσυναίσθηση και Φιλοζωικά αισθήματα.

2.7.2024

Καρπαθιακα Νέα