Κάλαντα Α.Σ. Απόλλων Βωλάδος: Τετάρτη 23/12 17.30 - LIVESTREAMING και από τα Ηχεία του Συλλόγου για όλο το χωριό

Κάλαντα Α.Σ. Απόλλων Βωλάδος: Τετάρτη 23/12 17.30 - LIVESTREAMING και από τα Ηχεία του Συλλόγου για όλο το χωριό

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που επικρατούν και σεβόμενοι πάντα τις διατάξεις του κράτους και του Δήμου, ο Α.Σ Απόλλων Βωλάδος δεν θα βγει φέτος να σας ψαλεί τα παραδοσιακά εθιμικά κάλαντα και να σας ευχηθεί από κοντά!

Θέλοντας όμως να δώσουμε λίγη ζωή στο Χωριό, αποφασίσαμε να ακουστούν τα Κάλαντα του συλλόγου σε όλη την Βωλάδα την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, προπαραμονή Χριστουγέννων και ώρα 5.30 το απόγευμα!

Αυτό θα γίνει με μεγάλα ηχεία που θα τοποθετηθούν στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας και θα υπάρχει δυνατότητα να τα ακούσετε τόσο από τα μπαλκόνια και τις βεράντες σας, όσο και μέσω του Διαδικτύου αφού θα μεταδοθούν ζωντανά από την επίσημη σελίδα μας στο Facebook. Μετά τα κάλαντα και για 2 ώρες θα συνεχιστεί ηχογραφημένο μουσικό γιορτινό πρόγραμμα θέλοντας με αυτό το τρόπο να δώσουμε χαρά και ελπίδα σε όλους τους συγχωριανούς μας!

Η πανδημία δυστυχώς υπάρχει και έχει αλλάξει τις ζωές μας! Η δράση και το έργο όμως του Συλλόγου μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς! Για αυτό οποίοι φιλότιμοι Βωλαδιώτες και φίλοι του συλλόγου, επιθυμούν να “δώσουν τον οβολό τους”, μπορούν να τον δώσουν στα μέλη του συμβουλίου μας!

Την Τετάρτη στις 5.30 το απόγευμα ανοίγουμε τα φώτα, τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών μας και τραγουδάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Στα δύσκολα άλλωστε ήμασταν και θα ήμαστε ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!!

Χρόνια Πολλά με υγεία και χαμόγελα!!