Κλεονίκη Καρανικόλα: "Οι βράχοι έσπασαν! Ευχαριστώ το τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου" (pics)

Κλεονίκη Καρανικόλα: "Οι βράχοι έσπασαν! Ευχαριστώ το τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου" (pics)

γράφει η Κλεονίκη Καρανικόλα

Πριν λίγες μέρες έθιξα το θέμα του επικίνδυνου βράχου και τα πανύψηλα δεντρα που υπήρχαν στον προαύλιο χώρο των Νηπιαγωγείων Πηγαδιών.

Για καλη μας τύχη υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νοιάζονται για την ασφάλεια των παιδιών μας! Λυπάμαι που από τον φόβο μου και την αγανάκτηση μου έπρεπε να προβώ σε τέτοιου είδους ανάρτηση όμως δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας στο μέλλον μας που είναι τα παιδιά μας και να τα αφήνουμε έρμαια..

Αφου λοιπόν είδα με τα ίδια μου τα μάτια τους ανθρώπους που για 2 ημέρες δούλεψαν σκληρά ακόμα και με κίνδυνο της δικής τους ασφάλειας, με όποιον τρόπο, όποιο μέσο και οποίο ρίσκο ,το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να τους ευχαριστήσω προσωπικά σαν Κλεονικη Καρανικόλα, σαν σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου αλλά και από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους του σχολείου.

Ευχαριστούμε συγκεκριμένα το τμήμα περιβάλλοντος του Δήμου μας που χρησιμοποίησε 2 διαφορετικούς γερανούς και σφυριά για να κοπούν την πρώτη μέρα τα δέντρα και την δεύτερη οι βράχοι που όπως είπαν και οι ίδιοι δεν θα άντεχαν ούτε σε μια βροχόπτωση .

Ευχαριστούμε για την προσωπική δουλειά τους που όπως είπα είχε τρομερό κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα. Και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο του τμήματος τον κύριο Γιάννη Σακελλιαδη, που ήταν εκεί από το πρωί μέχρι το απόγευμα και τις 2 ημέρες. Αποφασισμένος ότι δεν θα επιτρέψουμε άλλο να κινδυνεύουν τα παιδιά μας και ο βράχος θα έφευγε με οποιονδήποτε τρόπο!!

Σε ευχαριστώ Γιάννη που σε κάθε αίτημα μου ήσουν πάντα θετικός και έβρισκες τον τρόπο να γίνει σωστά το κάθε τι.

Ο ίδιος με ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες ( μετά την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου) το τμήμα του θα αποσύρει τους βράχους, τα κλαδιά και τους κορμούς και θα επανέλθει ξανά το σχολείο στην κανονικότητα του ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ πια!!

Ελπίζω οι υπεύθυνοι σε άλλα πόστα να πάρουν παράδειγμα και να πράξουν ανάλογα με τα καθήκοντά τους στα προβλήματα των σχολείων όλου του νησιού!!

28.10.2022

Καρπαθιακά Νέα