Και ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΗΛ. ΛΙΟΡΕΪΣΗΣ ζητά εμπεριστατωμένη πληροφόρηση για την προμήθεια των φωτιστικών ΟΛΥΜΠΟΥ!

Και ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΗΛ. ΛΙΟΡΕΪΣΗΣ ζητά εμπεριστατωμένη πληροφόρηση  για την προμήθεια των φωτιστικών ΟΛΥΜΠΟΥ!

Μετά το σάλο που ξέσπασε για την αυθαίρετη αλλαγή του τόπου εγκατάστασης της προμήθειας των σύγχρονων φωτιστικών που προορίζονταν για τη Δ.Ε. Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου ο συμπατριώτης μας κ. Μανώλης Ηλ. Λιορεΐσης επισκέφτηκε το κτίριο του Δημαρχείου Καρπάθου χθες Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022, και κατέθεσε αυτοπροσώπως έγγραφη αίτηση με αρ. πρωτ. 22:

α. στο Γραφείο του Δημάρχου Καρπάθου &

β. στο Λογιστήριο του Δήμου Καρπάθου

με την οποία ζητά τα ακόλουθα:

  1. Παραχώρηση αντιγράφου της με αρ. πρωτ. 7508 Σύμβασης Προμήθειας και Εγκατάστασης Φωτιστικών Σωμάτων τεχνολογίας LED και Αντικατάστασης των υφισταμένων στη Δημοτική Ενότητα Ολύμπου, η οποία ανατέθηκε την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 στην Παν. Παπαδόπουλος & Σία Ε.Ε. που υπογράφτηκε στη βάση της υπ’ αριθμ. 915 της 4ης Οκτωβρίου 2021 απόφασης του Δημάρχου Καρπάθου κ. Γιάννη Νισύριου.
  2. Ονομαστικό κατάλογο των Μελών της ορισθείσας Επιτροπής Παραλαβής του συγκεκριμένου Έργου.
  3. Αντίγραφο της Έκθεσης Καλής Εκτέλεσης & Έγκαιρης Παραλαβής του Έργου.
  4. Αντίγραφο του Τιμολογίου Εξόφλησης του Εργολάβου.

Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης του κ. Λιορεΐση είναι, όπως πληροφορούμεθα, η τεκμηρίωση του εν συνεχεία αιτήματός του προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές και κατά παντός υπευθύνου για την αποσαφήνιση του εντυπωσιακού αυτού πλην αντίθετου στη θεσμοθετημένη νομιμότητα ζητήματος.

Υ.Γ. 1. Χθες, λίγο μετά την κατάθεση της προαναφερθείσας αίτησης, συνεργείο του Δήμου Καρπάθου επισκέφτηκε την Όλυμπο και βοήθησε, ώστε μέσα σε οκτώ ώρες να ανάψουν πάνω από 30 σβησμένες λάμπες. Σύμφωνα με τον Μανώλη Λιορεΐση:  “Εάν ήξερα ότι μετά από την ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες στα “ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ” για την κατασκότεινη Όλυμπο θα ακολουθούσε η επιδιόρθωση πάνω από 30 λαμπών σε ένα εργασιακό οκτάωρο, τότε θα σας έκανα μια κάθε μέρα…!”

Υ.Γ. 2. Πέρ’ από το συγκεκριμένο θέμα είναι εντυπωσιακό ότι λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δημοσίευση του τελευταίου άρθρου του Μανώλη Λιορεΐση και την έγκαιρη προειδοποίησή του ότι η πρώτη θαλασσοταραχή θα σάρωνε τα παρατημένα στην παραλιακή του Διαφανιού και μη τοποθετημένα φωτιστικά των νέων στύλων του δικτύου, η φουρτουνιασμένη θάλασσα τα έκανε πράγματι συντρίμια!… (βλ. σχετικές φωτογραφίες).