Μανώλης Λάμπρος: Το ξέσπασμα του επιχειρηματία που παλεύει να σταθεί στην Κάρπαθο

Μανώλης Λάμπρος: Το ξέσπασμα του επιχειρηματία που παλεύει να σταθεί στην Κάρπαθο

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση του συμπατριώτη μας Μανώλη Λάμπρου:

Να θέλεις να ζήσεις και να δουλέψεις στον τόπο σου, να θέλεις και να μπορείς να διδάξεις μια εναλλακτική ένα σπορ στα παιδιά της Καρπάθου και στους τουρίστες, να έχεις επενδύσει σε αυτό ότι έχεις και δεν έχεις τα τελευταία 12 χρόνια βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το μέλλον της γυναίκας σου και των δύο ανηλίκων παιδιών σου….. και να έρχεται ξαφνικά το Λιμενικό μια δημόσια υπηρεσία να σε πετάει στον δρόμο, να σε διώχνει από το σπίτι σου, να μην σου εκδίδει άδεια σε εσένα τον Καρπάθιο (με ιδιωτικό χώρο παρακαλώ) αλλά στους ξένους ανταγωνιστές να δίνει από 2 άδειες στον καθένα!!!

Να υπάρχει εμμονή στην καταστροφή του Καρπάθιου αλλά ανοχή στα των ξένων ανταγωνιστών. Και όταν επιτέλους βρίσκεις ένα νομικό παράθυρο που σε καλύπτει να έρχονται και να σου ρίχνουν 2000 ευρώ πρόστιμο γιατί τόλμησες να παλέψεις για την επιβίωση σου.

Και κάπως έτσι φεύγουν τα παιδιά απο την Ελλάδα , πρόσφυγες για ένα καλύτερο μέλλον την ώρα που ξένοι “μεγαλοεπιχειρηματίες” καρπωνονται το μέλλον του τόπου.

Πρέπει επιτέλους όλοι να μάθουν τον Γολγοθά που περνάει η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιχείρηση Καρπάθιου που δραστηριοποιείται στον χώρο του windsurfing στο νησί μας.

Λάμπρος Εμμανουήλ,

Karpathos Surf Club

20.9.2023

Καρπαθιακά Νέα