Η ποδοσφαρίστρια Μαρία Ιωαννίδη στην Κάρπαθο! Η ανάρτηση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ποδοσφαρίστρια Μαρία Ιωαννίδη στην Κάρπαθο! Η ανάρτηση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Στην γενέτειρα της Κάρπαθο βρέθηκε η ποδοσφαιρίστρια Μαρία Ιωννίδη και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Καρπάθου βρήκε την ευκαιρία και έγραψε για εκείνη:

“Η Ομάδα μας είδε αυτές τις μέρες ένα από τα παιδιά της Maria Ioannidi μετά από καιρό να επιστρέφει για λίγο στο νησί μας ώστε να βρεθεί με τους δικούς της ανθρώπους. Ένα από τα παιδιά της που την κάνουν περήφανη κάθε μέρα όχι απλά επειδή διαπρέπει στο υψηλότερο επίπεδο όσο για το ύφος και το ήθος με το οποίο συνεχίζει να το κάνει.!!!! Η καταξίωση πολλές φορές μπορεί να μπερδέψει ανθρώπους,να τους παρασύρει σε συμπεριφορές αλαζονικές,εγωιστικές.

Όχι όμως αυτό το παιδί.Αυτό παραμένει το ίδιο μετριόφρων και ταπεινό με την πρώτη μέρα που ξεκίνησε…

Ένα σημάδι για το πόσο ψηλά θα φτάσει αν συνεχίσει έτσι.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν η Ομάδα μας να μην καλέσει τα μικρότερα παιδιά της και να τους γνωρίσει αυτό Της το παιδί. Να τους δείξει ότι με σκληρή δουλεια και ταπεινότητα μπορείς να καταφέρεις τα ΠΑΝΤΑ….!!!!

Οι μικροί μας αθλητές είχαν την χαρά να προπονηθούν με μια καταξιωμένη αθλήτρια και και η Μαρία μας είχε την χαρά να νιώσει ξανά σαν μικρό παιδί και να περάσει όμορφες στιγμές στο μέρος όπου αγάπησε αυτό το άθλημα. Έβγαλε για ακόμα μια φορά το παιδί που κρύβει μέσα της και την ευγένεια που έχει ως άτομο.

Αυτή η συνάντηση έδωσε πολλά μαθήματα και στις δυο μεριές…
Όπου και αν πας, ότι και αν κάνεις,
Θα είσαι πάντα μέλος ΑΥΤΗΣ της οικογένειας και η σκέψη της Ομάδας μας και των μικρών αθλητών μας θα σε συντροφεύουν.
Να συνεχίσεις στον δρόμο της σκληρής δουλειάς και του ήθους που έχεις επιλέξει να πορευτείς.
Αν ποτέ στην ζωή σου μπερδευτείς,να θυμάσαι ότι κουβαλάς το βάρος του να τους δείχνεις όλες αυτές τις αξίες που η ίδια έχεις σε αυτά τα παιδιά.. Για αυτά θα είσαι η μεγάλη τους αδερφή που θαυμάζουν.
Αγαπημένο μας παιδί….
Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους πρώτα σαν άνθρωπος και μετά με τις αθλητικές σου επιδόσεις…
Η Αθλητική σου Οικογένεια..!!!!”
5.2.2023
Καρπαθιακά Νέα