Μαθήματα Σκάκι από τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπάθου

Μαθήματα Σκάκι από τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπάθου

To δεύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο μας! 80 μαθήματα σκάκι σε χριστουγεννιάτικη προσφορά και ένα μάθημα προχωρημένων δωρεάν!

Πολύς κόσμος προσπαθεί να μάθει σκάκι το τελευταίο διάστημα!

Για όλους εσάς που θέλετε να μάθετε αλλά δεν έχετε τον χρόνο ή την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα σε έναν σύλλογο, αισθάνεστε ότι έχετε κενά, παρακολουθείτε μαθήματα αλλά θέλετε να προχωρήσετε γρηγορότερα ή θα θέλατε να κάνετε δώρο μία πλήρη σειρά μαθημάτων σε έναν δικό σας άνθρωπο που ενδιαφέρεται, μπορείτε πλέον να αγοράσετε μαθήματα αξίας άνω των 300 ευρώ σε μία τιμή που αποφασίσαμε να είναι η μισή!

Μάλιστα, ως δώρο Χριστουγέννων για όσους αγαπούν το σκάκι, αποφασίσαμε να κάνουμε μία επιπλέον έκπτωση για αυτόν τον μήνα και τα μαθήματα θα προσφέρονται μονάχα στην τιμή των 50 ευρώ!

Στην σειρά μαθημάτων θα βρείτε σχεδόν 80 διαλέξεις (σχεδόν 20 ώρες μαθήματος!) και θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε σωστά το παιχνίδι, πως να χειριστείτε την μέση της παρτίδας και να καταστρώσετε σχέδια καθώς και σημαντικά στοιχεία για το φινάλε! Επίσης, θα μάθετε όλα τα τακτικά χτυπήματα που θα χρειαστείτε ποτέ στο σκάκι και άλλα πολλά! Επιπλέον, αγοράζοντας τώρα τα μαθήματα μας, με τα οποία αναδείξαμε έναν πρωταθλητή Δωδεκανήσου και κερδίσαμε πανελλήνιο μετάλλιο, θα έχετε πρόσβαση και σε προσθήκες και αναβαθμίσεις που θα κάνουμε στο μέλλον!

Τα μαθήματά μας είναι η μόνη σειρά μαθημάτων στο Udemy για σκάκι που έχει δημοσιευτεί στα ελληνικά και μάλιστα, όσον αφορά την ποσότητα μαθημάτων, είναι από τις μεγαλύτερες σε όλες τις γλώσσες! Μπορείτε να αγοράσετε τα μαθήματά μας στην σελίδα: https://www.udemy.com/course/qfjwfmvq/?couponCode=KARPATHOS

Καθώς αυτή είναι η πρώτη μας προσπάθεια, εφόσον υπάρξει ανταπόκριση, σε έναν μήνα θα δημοσιεύσουμε και μαθήματά από το τμήμα προχωρημένων σκακιστών του ομίλου μας με πολλούς ταλαντούχος σκακιστές, δύο τιτλούχους και επίπεδο έως 2300. Στην δεύτερη σειρά μαθημάτων θα πάρετε πλήρες ρεπερτόριο ανοιγμάτων για λευκά και μαύρα με το οποίο έχω κερδίσει και ο ίδιος grandmasters, θα μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τα φινάλε και πολλά χρήσιμα στοιχεία για την αξιοποίηση των πιονιών καθώς και άλλα θέματα. Ως παράδειγμα, δίνουμε το τελευταίο μάθημα για το 2020 από το τμήμα προχωρημένων μας: