Μια διαφορετική άποψη για τον τουρισμό με τροχόσπιτα

Μια διαφορετική άποψη για τον τουρισμό με τροχόσπιτα

Καλή σας ημέρα, τυχαία διάβασα επιστολή αναγνώστη σας για “μάστιγα” τροχόσπιτων στο νησί σας θα ήθελα να προσθέσω επιπλέον κάτι.

Σίγουρα στα 10 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα ζήτημα να υπάρχει 1 ελληνικό δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι ταξίδεψαν από Αγγλία Σουηδία Γερμανία Ιταλία χώρες που έχουν υποδομές για αυτοκινούμενα αξίας 50.000 έως 70.000€ για να έρθουν μέσω Ιταλίας (ακτοπλοϊκά εισιτήρια) και έπειτα μέσω Πειραιά (διπλάσια η και τριπλάσια ακτοπλοϊκά από ένα κοινό ΙΧ) για να έρθουν στο όμορφο νησί σας και τους θεωρούμε μάστιγα!

Και δεν θεωρούμε μάστιγα την ενοικίαση ενός δωματίου που ο ιδιοκτήτης θέλει να πλουτίσει σε ένα καλοκαίρι ή που το διαθέτει στον δάσκαλο ή στον γιατρό μόνο για τους χειμερινούς μήνες. Αυτό δεν είναι μάστιγα ή οι σκαφάτοι που αγκυροβολούν στις ερημικές η όχι παραλίες;

Προς Θεού είναι άνθρωποι που τους αρέσει η επαφή με την φύση και σε μεγάλο ποσοστό πάνω απο 99% καθαρίζουν τους χώρους που κάθονται ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν οι στοιχειώδεις υποδομές όπως σε όλη την Ευρώπη για αυτού του είδους τον τουρισμό που λέγεται περιοδεύον τουρισμός.

Σας χαιρετώ από την εξίσου όμορφη Λευκάδα

Αναγνώστης (το όνομα του βρίσκεται στη διάθεση των Καρπαθιακών Νέων)

(φωτογραφία αρχείου, καλοκαίρι 2022)

13.7.2023

Καρπαθιακά Νέα