Για ζωγραφική, φιλία, καλοκαιρινές διακοπές και για την αγαπημένη τους ΚΑΣΟ" τα είπαν οι "μικροί Πικάσο από την Κάσο"

Για ζωγραφική, φιλία, καλοκαιρινές διακοπές και για την αγαπημένη τους ΚΑΣΟ" τα είπαν οι "μικροί Πικάσο από την Κάσο"

γράφει ο Αντώνης Καραγιαννάκης (ψυχή των “μικρών Πικάσο από την Κάσο”)… «Εγώ θέλω να γίνω δικηγόρος όταν μεγαλώσω» είπε ο Μανώλης, ενώ ο Μάνος θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος από τη Βαλτιμόρη θα γίνουν μηχανικοί.

Η Νάσια πιανίστρια, ο Τάσος ονειρεύεται να γίνει κτηνίατρος, όπως και η Καλλιόπη! Όλα τα παιδιά – πάνω από 15 που έδωσαν το παρόν στην 1η συγκέντρωση για φέτος των «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ είπαν τα δικά τους όνειρα και τη δίκη τους επιθυμία.

Μιλήσαμε για ζωγραφική, φιλία, καλοκαιρινές διακοπές και για την αγαπημένη τους ΚΑΣΟ!!

Η διάσημη ελληνίδα ζωγραφος Irini Iliopoulou εξήγησε στα παιδιά γιατί είναι ωραίο και διαφορετικό να ζωγραφίζει κάνεις, ενώ εξήγησε στα παιδιά τι είναι η ζωγραφική για εκείνη και τόνισε άλλο ζωγραφίζω και άλλο βάφω. Σωστήηηηη

Ο καλος φίλος και συνάδελφος Νίκος Μαστροπαύλος εξήγησε στην εικαστική παρέα πως και πότε άρχισε να ζωγραφίζει ο άνθρωπος και πόσο σημαντικό είναι αυτή στη ζωή μας.

Ενώ εγώ προσπάθησα να γνωριστούν όλα τα παιδάκια μεταξύ τους και να τους εξηγήσω τη σημασία αυτής της προσπάθειας που γίνεται για 4η συνεχόμενη χρόνια, με την χορηγία φέτος των καταστημάτων Public τα οποία και ευχαριστούμε!

Επίσης να καταλάβουν ποσό όμορφο είναι να γνωρίζονται μεταξύ τους τα παιδάκια, να δημιουργούν και να βοηθούν με τον τρόπο τους στα κοινά.

Για μια εβδομάδα τα «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ» θα βρίσκονται στην παραλία της Κοφτερής από τις 6-8 κάθε απόγευμα.

Το Bazzar-Party θα γίνει στις 8 Αυγούστου, ενώ οι εισπράξεις θα διατεθούν για διαδραστικούς πίνακες στα σχολεία της ΚΑΣΟΥ μας!

Τελικά έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούς, να αφουγκράζεται και να παρατηρείς πως σκέφτονται και πως δημιουργούν τα μικρά παιδάκια!!!!Σας περιμένουμε!Τα λέμε…